Bredsättravägen 84 Kalleguta

Bredsättravägen 84

Kalleguta

GENERATIONSBOENDE/UTHYRNING - Stort bostadshus med två villor om 7 respektive 5 rum och kök!

Stor bostadshus på landet ca 4 km nordost om Köpingsvik! Perfekt generationsboende för två familjer eller kanske för er som vill finansiera ert boende med uthyrning. Utöver villan finns ett charmigt grillhus/växthus, annex med två rum och två badrum samt snickarverkstad/garage/förråd.

Utgångspris: 2.975.000:-

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485 - 77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se
Möten & visningar i Coronatider

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypVilla
 • Antal rum12 rum
 • Boarea310 kvm
 • Tomtarea3499 kvm
 • AdressBredsättravägen 84
 • PostortKöpingsvik
 • OmrådeKalleguta
 • Utgångspris2.975.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Stort bostadshus på landet ca 4 km nordost om Köpingsvik! En fastighet med många tänkbara användningsområden och med stor utvecklingspotential. Ett perfekt generationsboende för två familjer, boende/verksamhet/kontor eller kanske för er som vill finansiera ert boende med uthyrning. Utöver villan finns ett charmigt grillhus/växthus, annex med två rum och två badrum, snickarverkstad/garage/förråd samt friggebod.

  Fastigheten har ett lugnt lantligt läge i Kalleguta ca 4 km nordost om Köpingsvik och ca 8 km från Borgholm. Skola upp till årskurs 6 i Köpingsvik, årskurs 7-9 i Borgholm.

  Villan uppfördes 1991 och var från början bostad och ateljé, en tidigare ägare har bott i 7 -rumsvillan och haft stödboende i 5 -rumsvillan.

  Villan har två avdelningar - en med 7 rum och kök ca 200 kvm och en avdelning om 5 rum och kök ca 110 kvm som beskrives nedan:

  Villa om 7 rum och kök:

  Hall med ekparkettgolv, blommig tapet på väggar och vitmålat tak. Allrum med braskamin, ekparkettgolv, vit/vinrödmålade väggar och vitmålat tak. Garderob. Vardagsrum med ekparkettgolv, grå mönstrad tapet på väggar och vitmålat tak. Utgång till baksida. Matrum med ekparkettgolv, blommig tapet på väggar och vitmålat tak. Garderob. Badrum med plastmatta på golv och väggar och vitmålat tak. Utrustat med badkar, tvättställ, WC och dusch. Sovrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar och vitmålat tak. Garderob. Kontorsrum med linoleumgolv, vitmålade väggar och tak. Sovrum med linoleumgolv, vit/rödmålade väggar och vitmålat tak. Stort sovrum med linoleumgolv, vit/blåmålade väggar och vitmålat tak. Garderob. Rum med linoleumgolv, vitmålade väggar och tak. Utgång. Luftvärmepump. Förrådsrum med linoleumgolv, vitmålade väggar och tak. Rymligt kök med matplats, vit/svartrutigt plastgolv, gråmålade väggar och vitmålat tak. Vit skåpinredning, svarta bänkar. Utrustat med elspis, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och micro. Förrådsrum med plastmatta på golv, vitmålade väggar och tak. Toalettrum med plastmatta på golv, vitmålade väggar och tak. Utrustat med WC och tvättställ.

  Gemensam tvättstuga med plastmatta på golv, vitmålade väggar och tak. Utrustat med 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare, tvättbänk och elpanna/frånluftsvärmepump från 2006.

  Villa med 5 rum och kök:

  Hall/allrum/kök med linoleumgolv, gråmålade väggar och vitmålat tak . Vit skåpinredning med grå bänkar. Utrustat med elspis, fläkt och kylskåp. Sovrum med linoleumgolv, gråmålade väggar och vitmålat tak. Garderob. Sovrum med linoleumgolv, gråmålade väggar och vitmålat tak. Stor garderob. Badrum med plastmatta på golv och väggar och vitmålat tak. Utrustat med WC, tvättställ och dusch. Mellanrum med linoleumgolv, vitmålade väggar och tak, kyl/frys. Garderob. Sovrum med linoleumgolv, vit/beigemålade väggar och vitmålat tak. Garderob. Utgång till baksida. Allrum med linoleumgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak. 2 garderober. Sovrum med linoleumgolv, gråmålade väggar och vitmålat tak.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  BORGHOLM TÖRNEBY 1:7

  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress

  Bredsättravägen 84

  Postnummer
  387 95
  Postort

  Köpingsvik

  Område

  Kalleguta

  Boarea
  Ca ~310.0 m2
  Boarea enligt

  Lantmäteriet

  Tomtareal/mark
  3499.0 m2
  Tomtareal enligt

  Lantmäteriet

  Tomtbeskrivning

  Trädgårdstomt

  Antal rum
  12 rum
  Antal sovrum
  8 rum
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 12 feb 2021
  Energiprestanda: 102 kWh/m2
  Besiktades av: Andreas Lundin Anticimex AB
  Energiklass: D

  I den här energideklarationen har jag valt att göra en beräknad energianvändning för byggnaden. Detta på grund av att det i nuvarande energimätning även ingår gäststugor mm som värms upp. Det är endast energianvändning för huvudbyggnad som ska ligga till grund för energideklarationen. I beräkningen kan nämnas att inomhustemperaturen 21 grader C har använts och att 3 personer bor i huset

  Taxering
  Taxeringsår: 2018
  Taxeringsvärdet är: Fastställt
  Värderingsår: 1991
  Taxeringsvärde byggnad: 1 189 000 kr
  Taxeringsvärde mark: 448 000 kr
  Taxeringsvärde totalt: 1 637 000 kr
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1-plan
  Standardpoäng
  28
  Byggår
  1991
  Grund

  Krypgrund

  Tak

  Betongpannor

  Fasad

  Träfasad

  Fönster

  3-glasfönster isoler

  Stomme

  Trä

  Bjälklag

  Trä

  Vatten

  Kommunalt vatten året om

  Avlopp

  Enskilt avlopp

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump, luftvärmepump och braskamin

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Skorsten

  Skorsten av plåt

  Uteplats

  Två altaner - en mot öster och en mot väster och ett härligt grillhus/växthus!

  Övriga byggnader
  1. Annex byggt 2009 om ca 50 kvm med två rum och två badrum.
  2. Garage (byggd 1991)/förråd/isolerad snickarverkstad byggd 2008 om ca 35 kvm.
  3. Mycket charmigt grillhus byggt 2008 i kalksten med öppen spis, ca 22 kvm och vidbyggt växthus om ca 15 kvm.
  4. Friggebod om ca 10 kvm.
 • Kostnader
  Fastighetsskatt
  8 524 kr/år

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Vägbeskrivning

  I Köpingsvik, tag österut mot Löt, kör sedan 3,4 km och tag till höger, Bredsättravägen. Fastigheten ligger på vänster sida efter ca 450 meter. Vår skylt visar.

 • Område
  Område

  Köpingsvik är känd för sin långgrunda och fina sandstrand och är ett populärt semestermål med campingplatser och restauranger. Redan under vikingatiden var Köpingsvik en viktig handelsplats tack vare sitt strategiska läge. På väg in i Köpingsvik ligger Köpings Klint, landborgskanten med flera kända gravfält uppe på klinten. Här njuter man av en bedårande utsikt över Köpingsvik och ett blått Kalmarsund. Klinten består av alvarmark med en rik flora av blommor, mossor och svampar som samsas med kor på bete. Via cykel tar man sig enkelt en tur på den fina cykelvägen direkt till Borgholm om besök i affärer och restauranger lockar. Annars kan man med fördel stanna i Köpingsvik och fika på konditoriet, inmundiga läckra bakverk och smörgåsar eller besöka Klinta Bykrog och avnjuta deras berömda pizzor.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  Budgivning:

  Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.
  Fastighetsmäklarens roll är som förmedlare mellan säljare och köpare. Det är säljaren som bestämmer när hon eller han skall sälja, på vilka villkor och till vilket pris.

  Säljarens upplysningsplikt Som säljare har man en upplysningsplikt mot köparen om de fel och brister man känner eller borde känna till. Som säljare kan man bli skadeståndsskyldig mot köparen om man underlåter att upplysa köparen om de fel och brister i fastigheten man känt till eller borde känt till. Säljaren ansvarar för dolda fel (fel som köparen ej kunnat upptäcka vid köpet) i 10 år.

  Köparens undersökningsplikt: Köpare har en omfattande undersökningsplikt angående fastighetens skick och detta gäller även om fastigheten besiktigats av säljaren.

  Köparen uppmanas att undersöka fastigheten. Köparen kan inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som köparen borde upptäckt vid en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen bör undersöka fastigheten innan köp och/eller gå igenom fastighetens skick ihop med besiktningsman. Köparens undersökningsplikt omfattar hela fastigheten som mark, byggnader, el, vatten, avlopp, eldstad, skorsten m.m. Köparen har kvar sin undersökningsplikt även om säljaren besiktigat fastigheten.

  Besiktning och energideklaration är utförd, protokoll finns.

  Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Intäkter Stugknuten Högsäsong 8 000 kr/v Lågsäsong 6 000 kr/v

  Ytterligare städning ingår ej.

  Möbler mm i "Villa med 5 rum och kök" samt "Annexet" ingår i köpet med vissa undantag, se separat inventarielista.

Fakta

 • BostadstypVilla
 • Antal rum12 rum
 • Boarea310 kvm
 • Tomtarea3499 kvm
 • AdressBredsättravägen 84
 • OmrådeKalleguta
 • Utgångspris2.975.000 :-

Är du intresserad av det här objektet? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 4, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.