Boka värdering

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Ett bra första steg är att boka en kostnadsfri värdering och skattegenomgång av oss.

När vi värderar ditt fritidshus, villa eller bostadsrätt så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer just nu. Vi bedömer värdet av din bostad utifrån aktuell statistik, skick, efterfrågan och utbud men framförallt utifrån vår långa erfarenhet av fastighetsförmedling på Öland - vi har god lokalkännedom och är specialiserade på just Öland. Ingen kan Ölands bostadsmarknad lika bra som vi kan och vi hjälper dig att göra en bra bostadsaffär.

Värdebevakare ingår!

Värdebevakare ingår kostnadsfritt när vi varit och värderat ert boende. Genom denna tjänst får ni fortlöpande information från oss om hur värdet utvecklar sig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

* Fri värdering

Vi utför värderingar på plats i fastigheten för dig som bestämt dig för att sälja och vill veta din bostads marknadsvärde.

** Snabbvärdering

Vi gör även gratis snabbvärderingar utan hembesök. Utifrån adress, fastighetsbeteckning och storlek utgår vi ifrån aktuell statistik för att ge dig en indikation av prisläget – perfekt för dig som funderar på att sälja men inte har bestämt dig än.

*** Värderingsuppdrag

Vi utför värderingsuppdrag åt banker, företag och privatpersoner över hela Öland på villor, fritidshus, gårdar, tomter och bostadsrätter. Beställ en värdering till ett fast pris idag och få ett värderingsutlåtande inför nya lån, bodelning osv.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.