Golfbyvägen 168

Ekerum

Bostadsrättsvilla, där bekvämlighet och frihet möts i det perfekta boendet!

Med ett underbart läge invid den västra kusten erbjuder vi renoverad villa för fritids- eller permanentboende. Välkommen på visning!

Utgångspris 3 995 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

 • Måndag 15/7 Kontakta mäklaren för tid & bokning

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypBostadsrättsfritidshus
 • UpplåtelseformBostadsrätt
 • Boarea94.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
 • Kommentar areakällaEnligt bostadsrättsföreningen är bostaden 90,1 kvm (innan tillbyggnad)
 • AdressGolfbyvägen 168
 • PostortBorgholm
 • OmrådeEkerum
 • Utgångspris 3.995.000 :-
 • Avgift3.418 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Med promenadavstånd till badstrand, havet, härlig natur, golfbana och restaurang har du här det perfekta semesterboende. Med alla fördelar som hör villan till, och bekvämligheten med att tillhöra en bostadsrättsförening. Här njuter ni av ledigheten och spenderar era dagar precis som ni vill, istället för med gräsklippare och målarpensel. Som extra plus här har du ett av de bättre lägena i området, med två uteplatser och med härlig avskildhet.

  Via stor stenlagd uppfart tar vi oss upp till hus och förråd, där golfbilen kan stå skyddad under tak. På framsidan finns fin häck som insynsskydd och uteplatsen är omgärdad av staket och växtlighet. Här njuter du av solen nästan hela dagen, och tar skydd under markisen när det blir för varmt. På baksidan är stort grönområde där du kan utnyttja en extra uteplats. Bostadsrättsvillan fördelas över ca 94 välplanerade kvadratmeter, där köket byggts ut och villan i fint skick. Entréplan fördelas över hall, härligt allrum med kamin, öppen planlösning mot det utbyggda och renoverade köket, ett sovrum, badrum och klädkammare. På övervåningen finns praktisk hall med plats för förvaring och skrivbord, två sovrum och ett badrum.

  Ekerums Golfby erbjuder ett underbart läge, även om man inte vill spendera hela semestern på golfbanan. Här har vi närhet till Kalmarsund, sol, bad och vackra solnedgångar. Underbar miljö med trevliga utmärkta promenadstråk, Ekerum Resort med restaurang, padelbana och spa. Närhet till både Borgholm och Kalmar. Här finns något för alla, en plats att trivas och skapa minnen på.

 • Allmän beskrivning

  Med ett trevligt läge i området, nära inpå naturen med dubbla uteplatser och trevligt solläge, välkomnas vi av en stenlagd praktisk uppfart med. Bakom både häck och stenmur finns en trevlig uteplats med utrymme för både matgrupp, grill och solsäng, invid huset finns även markiser. Vi kliver in och möts av en ljus hall med praktisk klinker på golvet. På entréplan har vi ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, ett väl tilltaget sovrum med god förvaring, klädkammare samt ett helkaklat och fräscht badrum.

  Köket är både praktisk och snyggt med utbyggnad för rymligare matplats. Köket är i gott skick med god förvaring bakom vita skåpsluckor, bra arbetsyta och plats för matbord i det trevliga burspråket. Här har vi allt man kan önska för en praktisk vardag, diskmaskin, kyl/frys, spishäll och ugn.

  Vardagsrummet är ljust och rymligt med öppet upp i nock, och en trevlig kamin vilket gör detta tillsammans med köket till husets hjärta. Här har vi plats för soffgrupp och tv-möbel, en naturlig samlingsplats då vädret sviker. I huset är det genomgående parkettgolv, där det inte är klinker, och ljusa väggar och tak.

  Sovrummet i nederplan är väl tilltaget med plats för dubbelsäng, nattduksbord och bra förvaring bakom skjutdörrsgarderob, här har vi ljusa ytskikt och härligt ljusflöde.

  Badrummet på nedervåningen är helkaklat och fint inrett med dusch, handfat med kommod, spegelskåp och toalett .

  Övervåningen består av en rymlig hall med möjlighet till arbetsplats, två sovrum och ett badrum.

  Gemensamt för de två sovrummen i övre plan är ljusa ytskikt, goda möjligheter till förvaring och ett trevligt ljusflöde.

  Badrummet på övervåningen är helkaklat i vitt och blått med badkar, handfat med kommod och toalett.

  Den stenlagda fina uteplatsen ligger med ett trevligt läge där ni njuter av sol större delen av dagen och under kvällen, perfekt för trevliga grillkvällar. På baksidan finns en till uteplats där ni njuter av det avskilda och lugna läget med trevlig växtlighet inpå tomten..

  Det finns dubbla förråd och möjlighet att ställa golfbilen under tak.

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1 ½ plan
  Byggnadsår
  1989
 • Förening
  Namn
  Ekerum 1
  Allmänt om föreningen
  Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Ekonomi
  Under de tre senaste åren har föreningen genomfört ganska omfattande målnings- och andra underhållsarbeten på hela husbeståndet, underhållsplanen är inte några väsentliga renoveringar under de närmaste åren.
  Övrigt
  I avgiften ingår vatten/avlopp, sophämtning, försäkring (EJ för lös egendom), fastighetsavgift, skötsel av grönområden och yttre skötsel av huset, TV, telefon och bredband (fiber). Månadsavgiften erläggs månadsvis.
  Överlåtelseavgift
  1 433 kr betalas av köpare
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  Höjning med 11% från och med 2024-01-01
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  211328001-0168
  Boarea
  94.0 kvm
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
  Kommentar areakälla
  Enligt bostadsrättsföreningen är bostaden 90,1 kvm (innan tillbyggnad)
  Avgift
  3 418 kr/mån Höjning med 11% från och med 2024-01-01 I avgiften ingår vatten/avlopp, sophämtning, försäkring (EJ för lös egendom), fastighetsavgift, skötsel av grönområden och yttre skötsel av huset, TV, telefon och bredband (fiber). Månadsavgiften erläggs månadsvis.
  Andel i föreningen
  1,08996%
  Andel av årsavgift
  1,07697%
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  -
  Total driftskostnad
  695 kr/mån
  El
  625 kr/mån
  Elförbrukning
  2004 kWh
  Försäkring
  70 kr/mån
 • Tomt
 • Uteplats
  Insynsskyddad uteplats
 • Rättigheter & Belastningar
 • Övrigt
  Inventarier ingår enligt bilagd lista, flyttstädning utförs ej av säljaren. Tillträde är flexibelt men kräver 1 månad för godkännande av medlemskap.
 • Närområde

  Allmänt om området

  Ekerum ligger mittemellan Borgholm och Ölandsbron. Här ligger Ekerum Golf med två 18-hålsbanor i ett naturskönt läge. Inom Ekerum Resort finns Restaurang Öland som serverar både lunch och middag med en fantastisk utsikt över Kalmarsund. Resorten finns även padelbanor eller varför inte hyra MTB eller cykel för nya upplevelser. Badplats finns intill Ekerum Camping, där viken är långgrund och stranden är barnvänlig. Vill man uppleva en rofylld natur så ligger Halltorps Hage norrut intill Ekerum. Naturreservat har en av Nordeuropas värdefullaste ädellövskogar och området hör till landets artrikaste. De gamla grova ekarna i reservatet är livsmiljö för våra tre största skalbaggar; stor ekbock, ekoxe och läderbagge. Om man ställer kosan söderut istället så är Rällaskogen ett populärt vandringsområde längs den västra landborgen mellan Rälla och Ekerum. Rällaskogen är ett naturreservat och unik på många sätt. Även här finns gigantiska ekar, ekbock, ekoxe och en del arter som knappt finns på andra platser.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver bostaden. Uppgifterna kommer från säljaren, föreningen och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Säljaren uppmanar därför att noga undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig. Glöm inte att även ta med föreningen i din undersökning (t.ex. genom att gå igenom årsredovisning och stadgar), då dess ekonomi berör dig som köpare.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt överlåtelseavtal har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm. enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Bostadsrättsfritidshus
  • Rum
   4 rok
  • Boarea
   94.0 kvm
  • Pris
   3 995 000 kr
  • Adress
   Golfbyvägen 168
  • Avgift
   3 418 kr/mån
  • Byggår
   1989
Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Vi sparar din anmälan, det kan ibland ta ett litet tag så vi ber om ditt tålamod. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Kontakta oss idag så hör vi av oss!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.