Löttorpsvägen 19K

Löttorp

Trevlig lägenhet i Löttorp med bra läge, nära natur & service, allt i markplan med lugnt läge.

Markplanslägenhet i Löttorp med nyrenoverat badrum och trevlig uteplats med eftermiddags- och kvällssol! Välkommen

Utgångspris 995 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypBostadsrättslägenhet
 • UpplåtelseformBostadsrätt
 • Boarea69.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
 • AdressLöttorpsvägen 19K
 • PostortLÖTTORP
 • OmrådeLöttorp
 • utgångspris995.000 :-
 • Avgift4.132 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Välplanerad och renoverad markplanslägenhet i Löttorp. Med centralt läge, smakfull inredning och trevlig förening har du här en möjlighet till bostadsförvärv i Löttorps BRF! Extra plus att deltidsboende godkänns, så oavsett om du planerar bo här permanent eller om du är sommar-ölänning är du välkommen att förvärva en bostad i föreningen. Lägenheten har ett trevligt läge med insynsskyddad uteplats med bra solläge och genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp. Här är fina materialval och ljusa färger i alla rum. Stort plus med renoverat badrum från 2023, även Elcentralen byttes då. Bostadens 69 kvadratmeter fördelas över stort vardagsrum och kök byggt i vinkel med öppen planlösning, hall, två sovrum och badrum. Utöver lägenhetsytan har man den härliga uteplatsen och ett tillhörande förråd. Bilen ställer du i carporten som följer lägenheten.

 • Allmän beskrivning

  Lägenheten har en egen entré med förrådet alldeles intill. Hallen är ljus och stor med mycket förvaring och avhängnings-möjligheter, härifrån har vi ingång till köket till höger, vardagsrummet rakt in och sovrummen och badrummet till vänster. Lägenheten är hemtrevlig och välkomnande, en bostad att trivas i!

  Köket är stort och välplanerat med mycket förvaring och arbetsyta, här finns även plats för matbord. Köket är ljust med vita skåpsluckor och vitt kakel som stänkskydd. Här finns även diskmaskin och kyl/frys. Från köket tar vi oss ut till uteplatsen där det är sol från tidig eftermiddag till sen kväll, här avnjuter du härliga grillkvällar och middagar.

  Vardagsrummet är ljust och rymligt, här får större soffgrupp, bokhylla och Tv plats, för hemma-jobbaren finns även plats för skrivbord om det mindre sovrummet inte blir kontor.

  Det finns två stycken möjliga sovrum i lägenheten, det ena är väl tilltaget med flera garderober, plats för dubbelsäng, nattduksbord och byråer. Det andra rummet är lite mindre och fungerar bra som barnrum eller kontor. De båda rummen har fönster åt öster, med trevliga uppvaknanden tillsammans med soluppgången.

  Badrummet är nyrenoverat och fräscht med modern och smakfull stil. Här finns utöver dusch, toalett och handfat även tvättmaskin.

 • Byggnad
  Energideklaration
  Utförd
  Energideklarerades
  2022-03-18
 • Förening
  Namn
  Löttorps Brf
  Allmänt om föreningen
  Trevlig bostadsrättsförening i centrala Löttorp. Bostadsrättsföreningen har 24 lägenheter och gemensam uteplats samt ett gemensamt En parkering följer varje lägenhet. Föreningen godkänner även deltidsboende vilket gör det möjligt för sommarölänningen att förvärva en lägenhet. Det följer parkeringsplats till varje enskild lägenhet.
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Fiber - ingår ej i avgift
  Parkering
  En parkering följer varje lägenhet
  Renoveringar
  2021 - renoverades det befintliga ventilationssystemet och alla fläktar byttes ut mot mer energisnåla. Ett årligt serviceavtal tecknades med entreprenören. Nästa OVK nov-dec 2024. 2020 - fönster och balkong-/altandörrar målades 2020 och reparerades där det behövdes. Föreningen målade även om bärande balkar och alla balkonger. 2018 och 2021 - service av tekniker på luftvärmepumparna som finns i varje lägenhet (och är innehavarens ansvar gällande underhåll) och som bekostas av lägenhetsinnehavaren.
  Ekonomi
  Inga kända höjningar
  Övrigt
  -Förbrukningsel till stolpbelysning och belysning vid ytterdörrar genereras av el från vindkraft. -Varje hus har trapphiss för persontransport med rullator och rullstol. Hissarna servas årligen och vartannat år besiktas dessa av KIWA.
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Ej angivet
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  19K/1023
  Boarea
  69.0 kvm
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
  Avgift
  4 132 kr/mån Höjning med 5% från 2024-07-01 till 4 339 kr
  Andel i föreningen
  4,593%
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  -
  Total driftskostnad
  825 kr/mån
  El
  785 kr/mån
  Elförbrukning
  4670 kWh
  Försäkring
  40 kr/mån
 • Tomt
 • Uteplats

  Parkering

  En parkering följer varje lägenhet
 • Rättigheter & Belastningar
 • Övrigt
  Inventarier som ingår: vit skänk och vitt soffbord i vardagsrummet. 4 st svarta trädgårdsstolar, hörnbord vit/brun i vardagsrum
 • Närområde

  Allmänt om området

  Löttorp med sina 540 invånare är centralorten på norra Öland. Löttorp har många åretrunt öppna affärer och företag men även vårdcentral, simhall och skola t.o.m. högstadiet. På sommaren blommar samhället upp när fler affärer, matställen och systembolaget slår upp portarna samtidigt som invånarantalet mångdubblas med besökare från när och fjärran. Med Löttorp som utgångspunkt finns ett stort utbud av aktiviteter inte alltför långt bort. För den golfintresserade ligger Källatorps golfbana 6 km söder om Löttorp. Är du badsugen så är det endast 2 km till fin badstrand i Sandbybadet på östra sidan. Om man föredrar den västra sidan så är den fina sandstranden i Byrums-Sandvik ett givet mål.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver bostaden. Uppgifterna kommer från säljaren, föreningen och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Säljaren uppmanar därför att noga undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig. Glöm inte att även ta med föreningen i din undersökning (t.ex. genom att gå igenom årsredovisning och stadgar), då dess ekonomi berör dig som köpare.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt överlåtelseavtal har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm. enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Bostadsrättslägenhet
  • Rum
   3 rok
  • Boarea
   69.0 kvm
  • Pris
   995 000 kr
  • Adress
   Löttorpsvägen 19K
  • Avgift
   4 132 kr/mån
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Kontakta oss idag så hör vi av oss!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.