Vedborms torpagata 130

Vedborm

Drömmen om att bygga hus är gemensam hos många, nu finns möjlighet att göra verklighet av drömmen

Välkomna till Vedborm Torpagata 130, här har ni möjlighet att ta över ett spännande projekt - tomt med härligt läge på norra Öland, nära Byrum.

Utgångspris 450 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypTomt
 • UpplåtelseformFriköpt
 • AreakällaAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • Tomtarea2035.0 kvm
 • AdressVedborms torpagata 130
 • PostortLöttorp
 • OmrådeVedborm
 • utgångspris450.000 :-
Läs mer om bostaden

Dokument (klicka för att ladda ned)

Läs mer om tomten

 • Beskrivning

  Trevligt placerad tomt med goda möjligheter för husbyggnation - drömmer du om fritidshus eller permanentboende? Bygglovsansökan är godkänd, Välkomna till härliga Vedborm Torpagata 130, här bor ni avskilt och lugnt med ett härligt utgångsläge på Öland.

  Tomten är stor med ett härligt läge, här finns alla möjligheter för byggnader, altan, växtlighet och rabatter. Möjligheterna är många och du väljer själv hur du vill att fastigheten ska se ut. Till grund har man ett avskilt och härligt läge med nära till det mesta. Från fastigheten har du nära till både omtalade Byrum med sina raukar, sandstrand och magiska solnedgångar, som såväl östra sidan med soluppgång över sandstranden i Sandbybadet. På kort avstånd finns även Löttorp med utbud av bland annat restauranger, butiker och skola. Alldeles intill fastigheten har du naturen och härliga omgivningar.

  I dokumenten finns mer information om bygglovsansökan. Kontakta ansvarig mäklare Emma Maurin för mer information

 • Allmänt om Tomten
  Adress
  Vedborms torpagata 130
  Postnummer
  38773
  Ort
  Löttorp
  Område
  Vedborm
  Kommun
  Borgholm
  Tomtarea
  2035.0 kvm
  Enligt
  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
  Vatten & avlopp
  Vatten saknas, Avlopp saknas.
  Tomttyp
  Tomt
  Byggrätt
  Beviljat bygglov finns, hus 90 kvm
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Elförbrukning:
  0 kWh
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringsvärde
  222 000 kr
 • Tomt
 • Rättigheter & Belastningar
  Gemensamhetsanläggning: Borgholm Vedborm GA:1 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Avlopp, 0885-617.1

  Planbestämmelser

  Vattenskyddsområde (1999-12-02)
 • Övrigt
  Provborrning för vatten har gjort på tomten. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, V/A, rördragningar på tomten, el m.m.
 • Närområde

  Allmänt om området

  Vedborm ligger 5 km norr om centralorten Löttorp. Där finns ICA-affär, restauranger, butiker och sommaröppet systembolag. 5 km österut från Vedborm finns fin badstrand i Kesnäs eller så kan du cykla på grusvägen 5 km västerut till sandstranden i Byrum-Sandvik. För den golfintresserade finns två banor med en mils radieavstånd.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver fastigheten. Uppgifterna kommer från säljaren och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt köpekontrakt har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen.

  Lagfart och pantbrev

  På en fastighet är det pantbrev som man intecknar vid lån. Finns det redan pantbrev på minst det belopp du önskar belåna så behöver du inte ta ut fler pantbrev. Annars måste du ta ut nya pantbrev, vilket är förenat med en avgift. Tänk på att du som köpare även får en kostnad för lagfart (d.v.s. då du registreras som ägare till fastigheten).

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Tomt
  • Tomtarea
   2035.0 kvm
  • Tomttyp
   Tomt
  • Pris
   450 000 kr
  • Adress
   Vedborms torpagata 130
  • Upplåtelseform
   Friköpt
  • Fastighet
   Vedborm 1:99
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.