Rönnvägen 40

Löttorp

Välkommen till ett centralt boende i Löttorp med hörnläge och lättskött och trevlig tomt!

Rönnvägen 40, en plats att trivas på oavsett om du letar permanentbostad eller fritidsboende, stort plus med renoverat badrum, fiber och hörnläge!

Utgångspris 1 775 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypRadhus
 • UpplåtelseformFriköpt
 • Antal rum4 rum
 • Boarea92.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • Tomtarea343.0 kvm
 • AdressRönnvägen 40
 • PostortLöttorp
 • OmrådeLöttorp
 • Utgångspris1.775.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Välkommen till Rönnvägen 40, ett centralt men ändå lugnt läge i centralorten Löttorp. Här njuter du av lättskött och trevlig hörntomt, välplanerad bostad och en bra utgångspunkt på Öland. På promenadavstånd har du åretrunt-öppen matbutik, restaurangutbud, butiker sommartid, skola åk F-9, biograf, simhall och mycket mer! Här njuter du av trevliga naturomgivningar, den genuina landsbygden utan att skiljas från den service man kan önska och av att ha både västra och östra kusten på cykelavstånd! Med längtan av sand mellan tårna, soluppgång och familjevänlig tillvaro tar du dig snabbt till Sandbybadet med cykel eller bil, här njuter vi av långgrunt vatten, härliga vyer och det drömlika Öland. På västra kusten möts vi av klipphällar med bra möjligheter till sol, bad och att tillsammans med picknickkorgen avnjuta de vackra solnedgångarna.

  Bostaden är välplanerad med tre möjliga sovrum, klädkammare, stort vardagsrum, kök, renoverat badrum och en gästtoalett. Utanför finns härlig tomt på baksidan med utgång till altanen från vardagsrummet, på framsidan har vi trevlig stenläggning, förråd och uteplats under tak. Här finns även möjlighet att göra ett uterum för att förlänga sommarsäsongen ytterligare. Med enkla medel sätter du din egen prägel och trivs från dag ett!

 • Allmän beskrivning

  Vi välkomnas via stenlagt gång fram till entrén och in i hallen, här har vi siktdjup genom köket och mot baksida. Till vänster finns badrummet, rakt fram köket, till höger ett av de tre sovrummen.

  Köket är välplanerat och trevligt med fönster mot den trevliga baksidan och plats för matbord. Här har vi allt man kan behöva för en praktisk och trivsam vardag med god förvaring bakom grå skåpluckor, kakel som stänkskydd och god arbetsyta. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn med spishäll och ett stort skafferi.

  Badrummet renoverades 2011 och är helkaklat i grått och vitt. Här finns duschkabin, handfat med kommod, tvättmaskin och toalett. Den mindre gästtoaletten har ljusa ytskikt och rymmer toalett och handfat.

  Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större soffgrupp och bokhylla. Från vardagsrummet tar vi oss ut till altanen på baksidan och vidare till den trevliga tomten.

  Det finns tre möjliga sovrum, varav ett har egen klädkammare och ett är lite större med plats för dubbelsäng.

  På framsidan finns rymligt förråd och en trevlig uteplats under tak. Baksidan har trevligt söderläge med altan, rabatter och stenmur ut mot vägen.

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1-plan radhus
  Byggnadsår
  1979
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Platta på mark
  Fönster
  3-glasfönster
  Tak
  Betongpannor
  Uppvärmning
  Luft/luft värmepump
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
  Energideklaration
  Ej utförd
  Fastighetsbeteckning
  Skriketorp 2:57
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Rönnvägen 40
  Postnummer
  38772
  Ort
  Löttorp
  Område
  Löttorp
  Kommun
  Borgholm
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  19 356 kr/år
  El
  6 049 kr/år
  Elförbrukning
  2092 kWh
  VA
  7 960 kr/år
  Renhållning
  1 294 kr/år
  Väg, samf.
  600 kr/år
  Försäkring
  3 453 kr/år
  Beräknat antal pers
  1
  Taxeringsvärde
  614 000 kr
  Summa pantbrev
  257 000 kr
 • Tomt
  Tomtyta
  343.0 kvm
  Övrigt
  Trevlig tomt på fram och baksida.
 • Rättigheter & Belastningar
  Gemensamhetsanläggning: Borgholm Löttorp GA:1 ändamål: Vägar, Samfällighet: Borgholm Skriketorp S:3

  Planbestämmelser

  Vattenskyddsområde (1999-12-02) Vattenskyddsområde (1974-05-20) Byggnadsplan (1953-06-30)
 • Övrigt
  Fastigheten är besiktad, protokoll finns. Som köpare kan du kontakta besiktningsmannen med frågor och för mer information. Tillträde enligt överenskommelse. Inventarier följer bostaden utan särskild ersättning, med undantag för bokhylla i vardagsrum. Ingen flyttstädning utföres av säljaren
 • Närområde

  Allmänt om området

  Löttorp med sina 540 invånare är centralorten på norra Öland. Löttorp har många åretrunt öppna affärer och företag men även vårdcentral, simhall och skola t.o.m. högstadiet. På sommaren blommar samhället upp när fler affärer, matställen och systembolaget slår upp portarna samtidigt som invånarantalet mångdubblas med besökare från när och fjärran. Med Löttorp som utgångspunkt finns ett stort utbud av aktiviteter inte alltför långt bort. För den golfintresserade ligger Källatorps golfbana 6 km söder om Löttorp. Är du badsugen så är det endast 2 km till fin badstrand i Sandbybadet på östra sidan. Om man föredrar den västra sidan så är den fina sandstranden i Byrums-Sandvik ett givet mål.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver fastigheten. Uppgifterna kommer från säljaren och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Energideklaration

  Fritidshus energideklareras ej. Bostad där säljare bor stadigvarande skall enligt lag energideklareras om inte parterna överenskommit om annat.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga före köpet, gärna med hjälp av besiktningsman. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt köpekontrakt har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Lagfart och pantbrev

  På en fastighet är det pantbrev som man intecknar vid lån. Finns det redan pantbrev på minst det belopp du önskar belåna så behöver du inte ta ut fler pantbrev. Annars måste du ta ut nya pantbrev, vilket är förenat med en avgift. Tänk på att du som köpare även får en kostnad för lagfart (d.v.s. då du registreras som ägare till fastigheten).

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Radhus
  • Rum
   4 rok
  • Sovrum
   3
  • Boarea
   92.0 kvm
  • Pris
   1 775 000 kr
  • Adress
   Rönnvägen 40
  • Fastighet
   Skriketorp 2:57
  • Tomtarea
   343.0 kvm
  • Byggår
   1979
  • Förbesiktad
   Ja
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Kontakta oss idag så hör vi av oss!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.