Lindby bygata 22A

Lindby

Trevligt fritidshus i Lindby, stor tomt, lugnt läge och framförallt ett bra hus - Välkomna!

Välkomna till trevliga Lindby, ett lugnt & naturnära läge med närhet till Borgholm & Ölands två kuster. Bostadshus & möjlighet till vidareutveckling.

Utgångspris 1 375 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypFritidshus
 • UpplåtelseformFriköpt
 • Antal rum3 rum
 • Boarea55.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • Tomtarea3068.0 kvm
 • AdressLindby bygata 22A
 • PostortBorgholm
 • OmrådeLindby
 • utgångspris1.375.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Smakfullt renoverat bostadshus med ett lummigt läge i trevliga Lindby, här bor vi med naturen nära inpå och närhet till Borgholm. Till den östra kusten och stranden i Störlinge är det ca 8 kilometer. Borgholm med sitt stora utbud av restauranger och butiker är det cirka 1 mil. I nära anslutning här finns Borgholms slottsruin med rikt konsertliv, omtyckt badstrand i Köpingsvik och golfbana vid Ekerum. Här finns något för alla, som utgångspunkt har ni ett trevligt och fräscht enplanshus där ni har möjlighet att utveckla med attefallshus eller annat.

  Bostadshuset består av ett härligt allrum med angränsande kök, här ligger vackert plankgolv och ytskikten är ljusa. Trevligt ljusflöde och utrymme för både matbord och soffgrupp. Det finns två sovrum, ett större med dubbelsäng och ett mindre med våningssäng. Ljus och rymlig hall samt renoverat och fräscht badrum. Tomten utvecklar ni efter egna önskemål, kanske har ni stor vänskapskrets som vill hälsa på i ett attefallshus, hyrs såklart ut delvis för lägre omkostnader. En stor altan för sommarens grillkvällar, ett trädgårdsland med smultronplantor, rabarber och tomater, fotbollsmål och hängmatta, ja möjligheterna är många! Välkommen till Lindby Bygata 22A.

 • Allmän beskrivning

  Entré via altanen i söderläge. Vi välkomnas in i en ljus hall med vackert plankgolv. Till höger finner vi husets två sovrum, till vänster det stora allrummet med angränsande kök och rakt fram är badrummet.

  Allrummet är ljust och rymligt med renoverat kök, anpassat för en trevligare vardag. Luckor och väggar går i vitt, mycket förvaring och bra arbetsytor i öppen planlösning mot vardagsrummet. Intill köket finns plats för matbord. Invid köket i allrummet ryms soffgrupp och tv, allrummet utgör den naturliga samlingsplatsen för hela familjen.

  Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och förvaring, i det mindre har man satt in en våningssäng och garderob. Gemensamt för de båda är nya golv och ljusa ytskikt.

  Badrummet är helkaklat, renoverat 2013 och är ljust och fräscht. Här finns dusch, handfat med kommod och toalett.

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1 plan
  Byggnadsår
  1974
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Plintar
  Fönster
  2-glasfönster termo
  Tak
  Tegelimit. plåttak+TRP utbyggn
  Uppvärmning
  Direktverkande el + luft/luft värmepump
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Enskilt vatten och enskilt avlopp gemensamt med grannfastigheten.
  Energideklaration
  Ej utförd
  Fastighetsbeteckning
  Lindby 10:3
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Lindby bygata 22A
  Postnummer
  38794
  Ort
  Borgholm
  Område
  Lindby
  Kommun
  Borgholm
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  17 276 kr/år
  El
  10 953 kr/år
  Elförbrukning
  4200 kWh
  VA
  823 kr/år
  Renhållning
  1 500 kr/år
  Försäkring
  4 000 kr/år
  Taxeringsvärde
  907 000 kr
 • Tomt
  Tomtyta
  3068.0 kvm
 • Rättigheter & Belastningar
  Gemensamhetsanläggning: Borgholm Lindby GA:1, Gemensamhetsanläggning: Borgholm Lindby GA:2 Förmån: Officialservitut Avloppsledning, 0885-3830.2 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 0885-3830.1
 • Övrigt
  Besiktning är gjort, protokoll finns Enskilt vatten och avlopp, används endast sommarhalvåret. Kontakta Borgholms kommun för information om planen kring kommunalt V/A.
 • Närområde

  Allmänt om området

  I Lindby bor du på landet men ändå nära till service, affärer, nöjen m.m. i Borgholm och stränderna i Köpingsvik, Ekerum och Störlinge. Till Borgholm med affärer, service och badstrand är det ca 1 mil. Till badplats i Störlinge på östra sidan är det ca 8 km.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver fastigheten. Uppgifterna kommer från säljaren och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Energideklaration

  Fritidshus energideklareras ej. Bostad där säljare bor stadigvarande skall enligt lag energideklareras om inte parterna överenskommit om annat.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga före köpet, gärna med hjälp av besiktningsman. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt köpekontrakt har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Lagfart och pantbrev

  På en fastighet är det pantbrev som man intecknar vid lån. Finns det redan pantbrev på minst det belopp du önskar belåna så behöver du inte ta ut fler pantbrev. Annars måste du ta ut nya pantbrev, vilket är förenat med en avgift. Tänk på att du som köpare även får en kostnad för lagfart (d.v.s. då du registreras som ägare till fastigheten).

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Fritidshus
  • Rum
   3 rok
  • Sovrum
   2
  • Boarea
   55.0 kvm
  • Pris
   1 375 000 kr
  • Adress
   Lindby bygata 22A
  • Fastighet
   Lindby 10:3
  • Tomtarea
   3068.0 kvm
  • Byggår
   1974
  • Förbesiktad
   Ja
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Kontakta oss idag så hör vi av oss!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.