Väpnarens väg 11

Hörninge

Perfekt fritidsboende i Hörninge, strax utanför semesterdrömmen Köpingsvik!

Strax utanför populära Köpingsvik saluförs nu ett perfekt fritidsboende med två boningshus, perfekt för den stora familjen & uthyrning! Välkomna!

2 750 000 kr
Högsta bud 2 600 000 kr Se alla bud 

Denna budgivning är verifierad, du kan kontakta mäklaren för att lägga bud med BankID. Läs mer här

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Anders Törnqvist

Assisterande fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypFritidshus
 • UpplåtelseformFriköpt
 • Boarea71.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • Tomtarea1198.0 kvm
 • AdressVäpnarens väg 11
 • PostortKöpingsvik
 • OmrådeHörninge
 • 2.750.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Här bor ni nära semesterdrömmen Köpingsvik, även angränsande skog och sköna naturområden i Hörninge. Cykelavstånd till allt, dubbla boningshus och trevliga ytor både inomhus och utomhus! På den härliga hörntomten finns 2 separata hus som båda fungerar fristående, även en sovstuga, en bastu med spabad utanför, carport och en badtunna, här njuter ni såväl vinter som sommar. Extra plus med kommunalt vatten och avlopp. Nu kan letandet vara över, välkomna till Väpnarens väg 11!

  Husen är välskötta med hög standard, här finns även gott om sovplatser och sittplatser för dagens alla måltider och sommarens alla gäster. När ni inte nyttjar båda husen själva hyr ni med fördel ut dessa vilket genererar goda intäkter. Eller bo i det ena huset och hyr ut det andra! En stor fördel är såklart det fina läget både på Öland men även i Hörninge, här bor ni rofyllt och lugnt med nära till allt. Tomten är härlig och rymmer allt man kan önska sig, för den som önskar finns det fortfarande plats för vidareutveckling av rabatter och odlingar. Annars njuter man av all lek och bus som tomten räcker, även hemmajobbaren får plats att njuta här. De inbjudande altanerna och inglasade uterummet skapar möjligheter till familjemys, grillmiddagar och avkoppling. Här finns även utmärkta spa-upplevelser med bastu, spabad och eldningsbar badtunna. För den som önskar njuta av lång sandstrand med härligt havsbad finns Köpingsviks underbara badstrand ca 5 minuter bort med bil. På cykel tar det cirka 10 minuter till butik, konditori, restauranger och bad i Köpingsvik

 • Allmän beskrivning

  Hus 1 fördelas över ca 71 kvadratmeter, i huset finns två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och ett inglasat uterum. Genomgående för hela huset är de öppna och trevliga ytorna med mycket ljusinsläpp. Köket är vitt med fina luckor och kakel som stänkskydd. Här finns gott om förvaring och arbetsyta, här ryms även ett matbord för 4-6 personer. Invid köket är det inglasade uterummet. Vardagsrummet är ljust målat med trägolv, här ryms större sittgrupp, tv och bokhylla. Här sitter även en luftvärmepump. I hallen ligger ett ljust klinkergolv och härifrån har man siktdjup genom huset och ut på baksidan. Dörren är försett med smartlock, dvs kodlås. De två sovrummen rymmer idag enkel respektive våningssäng, rummen är målade i samma färg som vardagsrummet. Badrummet är hel-kaklat med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Här finns duschkabin, handfat med kommod, tvättmaskin, varmvattenberedare och toalett.

  Hus 2 är något mindre än hus 1 men fungerar helt självständigt. Huset byggdes 2015 och innehåller allt man kan önska, utanför finns härlig altan med bra solläge och plats för utemöbler. Väggar och tak går i vitt, över allrummet med kök och vardagsrumsdel är det öppet upp till nock, över badrummet och sovrummet finns ett sovloft. Genomgående är de ljusa färgerna, trägolv samt ett härligt ljusinsläpp. Köket innehåller allt det man behöver med diskho, spis, ugn och gott om förvaring. Luckorna är vita och stänkskyddet består av ett svart snyggt kakel. Intill köket finns plats för både matplats och soffgrupp. I allrummet sitter även en luftvärmepump. Sovrummet innehåller en våningssäng och sovloftet en stor dubbelsäng, perfekt för de äldre barnen som tycker det är kul att både sova och leka uppe på sovloftet. Badrummet är helkaklat i vitt och grått, här finns duschkabin, handfat med kommod, tvättmaskin, varmvattenberedare och toalett.

  Sovstugan på tomten rymmer idag 4 extra sovplatser, här finns el utdraget.

  Fastighetens lilla spa består av en härlig bastu med lounge-del utanför, här står även ett spabad. Intill denna byggnad finns även en carport.

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1 plan
  Byggnadsår
  2006
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Krypgrund
  Fönster
  3-glasfönster
  Tak
  Betongpannor
  Uppvärmning
  Direktverkande el, Luft-luft värmepump
  Ventilation
  Självdrag + mekanisk badrum
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
  Energideklaration
  Ej utförd
  Fastighetsbeteckning
  Hörninge 9:69
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Väpnarens väg 11
  Postnummer
  38790
  Ort
  Köpingsvik
  Område
  Hörninge
  Kommun
  Borgholm
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  34 814 kr/år
  El
  22 000 kr/år
  Elförbrukning
  11481 kWh
  VA
  7 313 kr/år
  Renhållning
  1 600 kr/år
  Väg, samf.
  650 kr/år
  Försäkring
  3 251 kr/år
  Beräknat antal pers
  3
  Taxeringsvärde
  990 000 kr
  Summa pantbrev
  673 000 kr
 • Tomt
  Tomtyta
  1198.0 kvm
 • Rättigheter & Belastningar
  Gemensamhetsanläggning: Borgholm Hörninge GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Borgholm Hörninge GA:2 ändamål: Grönområden, Samfällighet: Borgholm Hörninge S:2 Last: Avtalsservitut: Jordkabel, 08-IM1-79/913.1 Last: Avtalsservitut: Jordkabel, 08-IM1-79/915.1 Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 0885IM-10/24132.1 Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 0885IM-11/5780.1 Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 08-IM1-79/914.1 Last: Avtalsservitut: Område, 08-IM1-82/12087.1
  Avtalsservitut Jordkabel(2 st) Avtalsservitut Kraftledning(3 st) Avtalsservitut Område

  Planbestämmelser

  Detaljplan Vattenskyddsområde
 • Övrigt

  Budgivning: Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Köparens undersökningsplikt: Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren.

  Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm.

  Fastigheten är besiktigad, protokoll finns

  Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.

 • Närområde

  Allmänt om området

  Hörninge är mest känd för sin sällsynta våtmark med torvlager, Hörninge mosse, som är en av Ölands största myrar. En vandringsled går genom hela området som även har fågeltorn utplacerade för den fågelintresserade. I Hörninge mosse blommar ett flertal orkidéer maj t.o.m. juli. 3 km norr om Hörninge ligger Köpingsvik, lagom cykelavstånd ifall badstranden eller restaurangbesök lockar. Från Köpingsvik går en fin cykelväg till Borgholm.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Fritidshus
  • Boarea
   71.0 kvm
  • Pris
   2 750 000 kr
  • Adress
   Väpnarens väg 11
  • Fastighet
   Hörninge 9:69
  • Tomtarea
   1198.0 kvm
  • Tillträde
   Enligt överenskommelse
  • Byggår
   2006
  • Förbesiktad
   Ja
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.