Mor Linas väg 6 Stora Rör

Mor Linas väg 6

Stora Rör

Stora Rör - Fritidshus med lugnt fint läge!

Fint vinterbonat fritidshus med lugnt naturskönt läge ca 1 km från hamnen i Stora Rör. 3 rum och kök, 78 kvm + uterum Carport/förråd. Tomt 1989 kvm

Utgångspris: 1.795.000:-

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485 - 77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypFritidshus
 • Boarea78 kvm
 • AdressMor Linas väg 6
 • OmrådeStora Rör
 • Utgångspris1.795.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Fint vinterbonat fritidshus med lugnt naturskönt läge ca 1 km från hamnen i Stora Rör.

  Öppen trivsam planlösning med stor samvarodel med öppet upp i nock och öppen spis, två sovrum, badrum och stort uterum. Carport/förråd. Lättskött naturtomt med stenläggningar av öländsk kalksten.

  Komplett utrustat med möbler och husgeråd - det är bara att flytta in!

  Den lilla kustbyn Stora Rör består av en trevlig blandad bebyggelse av äldre och nyare fritidshus och villor som ligger utmed backen och nere vid hamnen.

  Till Stora Rör gick förr i tiden färjan från fastlandet. Det är en plats som sedan många år varit många familjers sommarparadis.

  De gamla fritidshusen har ofta gått i arv sedan början av 1900-talet. Det är lätt att förstå varför när man blickar ut över Kalmarsund och det trivsamma lilla samhället. Stora Rör är en aktiv by som sommartid erbjuder tennis, sim- och seglarskola, stenugnsbageri och trevlig bykrog. Badar gör man med fördel från piren. Där finns en brygga för de lite mindre inåt hamnbassängen och en ut mot sundet för de större. Fin sandstrand finns vid Ispeudde som ligger 1,5 km söder om Stora Rör.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Rälla Tall 6:41

  Objektstyp
  Fritidshus
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress

  Mor Linas väg 6

  Postnummer
  386 95
  Postort

  Färjestaden

  Församling

  Räpplinge-Högsrums församling

  Område

  Stora Rör

  Boarea
  Ca ~78.0 m2
 • Byggnad
 • Kostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Vägbeskrivning

  Väg 136 ca 9,9 km norr om brofästet tag västerut vid skylt Stora Rör. Efter ca 500 meter tag till höger liten väg som ej är skyltad men heter Mor Linas väg. Efter ca 200 meter ligger fritidshuset på vänster sida. Vår skylt visar.

 • Allmänt

  Inventarier: I köpet ingår, utan särskild ersättning, alla inventarier förutom personliga tillhörigheter.

  Städning: Ytterligare städning utföres ej av säljaren.

  Budgivning:

  Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.
  Fastighetsmäklarens roll är som förmedlare mellan säljare och köpare. Det är säljaren som bestämmer när hon eller han skall sälja, på vilka villkor och till vilket pris.

  Säljarens upplysningsplikt Som säljare har man en upplysningsplikt mot köparen om de fel och brister man känner eller borde känna till. Som säljare kan man bli skadeståndsskyldig mot köparen om man underlåter att upplysa köparen om de fel och brister i fastigheten man känt till eller borde känt till. Säljaren ansvarar för dolda fel (fel som köparen ej kunnat upptäcka vid köpet) i 10 år.

  Köparens undersökningsplikt: Köpare har en omfattande undersökningsplikt angående fastighetens skick och detta gäller även om fastigheten besiktigats av säljaren.

  Köparen uppmanas att undersöka fastigheten. Köparen kan inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som köparen borde upptäckt vid en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen bör undersöka fastigheten innan köp och/eller gå igenom fastighetens skick ihop med besiktningsman. Köparens undersökningsplikt omfattar hela fastigheten som mark, byggnader, el, vatten, avlopp, eldstad, skorsten m.m. Köparen har kvar sin undersökningsplikt även om säljaren besiktigat fastigheten.

  Besiktning är utförd, protokoll finns.

  Energideklaration utföres ej på fritidshus.

  Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.

  Tillträde kan ske i slutet av augusti.

Fakta

 • BostadstypFritidshus
 • Boarea78 kvm
 • AdressMor Linas väg 6
 • OmrådeStora Rör
 • Utgångspris1.795.000 :-

Tre skäl att välja Ölandsmäklaren

Erfarenhet

Med över 47 års erfarenhet av bostadsmarknaden på Öland så vet vi vad som fungerar. Välj oss för att få hjälp av mäklare som kan Öland.

Spridning

Bred marknadsföring på nätet och annonser i de stora lokala tidningarna. Dessutom har vi 5 000 följare på Facebook.

Prisvinnande

Våra mäklare har år efter år prisats för att ligga i försäljningstoppen i Borgholms och Mörbylånga kommun. Vi är experter på Öland!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 4, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.