Sinusgatan 13

Köpingsvik

Fantastiskt boende med hög standard och svårslaget läge i Köpingsvik invid stranden, välkommen!

Bekymmerslöst boende med magiskt läge för sol- och badälskaren! Skjutglaspartier till balkong och underbar utsikt över havet och föreningens pool.

Utgångspris 2 895 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

 • Onsdag 19/6 Kontakta mäklaren för tid & bokning
 • Lördag 29/6 Kontakta mäklaren för tid & bokning

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypFritidsbostadsrätt
 • UpplåtelseformBostadsrätt
 • Boarea61.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
 • AdressSinusgatan 13
 • PostortKÖPINGSVIK
 • OmrådeKöpingsvik
 • utgångspris2.895.000 :-
 • Avgift4.764 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Förstklassigt boende precis invid Ölands populäraste sandstrand, möjlighet till uthyrning, utsikt över Kalmarsund och trollförande solnedgångar, här finns alla de önskemål man kan ha på ett semesterboende! Huset är uppfört 2017/2018 och håller en väldigt hög standard, passande för såväl dig som vill bo fint och havsnära hela året samt för dig som vill ha något alldeles extra på semestern! Stort plus med bra förening och gemensam pool, här trivs hela familjen!

  Bostadshuset präglas av exklusiva materialval och god planering, det är beläget vid stranden i Köpingsvik, längst in på en återvändsgata. Här bor ni med ett härligt och barnvänligt läge precis invid stranden. På gångavstånd har du butiker, restauranger, lekplats, bageri och beach club. Den 1,3 kilometer långa sandstranden är en underbar plats att spendera lata sommardagar på, det långgrunda badvattnet gör platsen perfekt för hela familjen. När du vill byta ut stranden lägger du dig istället vid den uppvärma poolen, med ett bekvämt och bekymmersfritt boende kan du ha semester varje dag!

  Lägenheten är på 61 kvadratmeter och fördelas över två sovrum, hall och allrum med kök. Som ett extra plus har du en underbar balkong i sydväst med bra solläge och svårslagen utsikt över havet, en trevlig plats där familj och vänner samlas. Här har man tänkt på allt och gjort det där lilla extra, stora fönsterpartier och fina materialval är några fördelar du kan förvänta dig av bostaden. Till lägenheten hör även ett förråd.

 • Allmän beskrivning

  Bostaden är välplanerad och yteffektiv, genomgående är ljusa och fina ytskikt i exklusiva materialval. I hallen ligger ett vackert kalkstensgolv, likaså i det välplanerade köket med köksö. Köket är i öppen planlösning mot allrum och vidare ut mot balkongen. Köket går i vitt med vita skåpsluckor, vitt kakel som stänkskydd och en grå bänkskiva, vitvaror i rostfritt. Här har man tänkt på allt för en enklare vardag med mycket arbetsyta och god förvaring, stor kyl och frys, ugn med spishäll, inbyggd mikro och framförallt en diskmaskin! Vardagsrummet rymmer soffgrupp och tv-möbel, här är uspen den underbara utsikten och fönsterpartier från golv till tak. Balkongen har ett härligt solläge och framförallt svårslagen utsikt, här njuter ni från tidig morgon till efter solnedgången.

  Bostaden har två sovrum, båda med plats för dubbelsäng och även med skjutdörrs-garderober, underbart med god planering och gott om förvaring. Även i hallen finns goda förvaringsmöjligheter bakom spegeldörrar.

  Badrummet är helkaklat med grått klinker på golven och vitt kakel på väggarna. Duschhörna med glasdörrar, toalett, handdukstork, handfat med kommod, tvättmaskin med praktisk vikbänk och spegelskåp finns i badrummet.

  Föreningen är bra med egen hemsida där de kontinuerligt uppdaterar sina medlemmar om vad som händer, uppvärmning sker via bergvärme och man har även investerat i en solcellsanläggning som tas i drift i år. Man har ett trevligt område med pool och grillplats.

 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2017/2018
  Uppvärmning
  Bergvärme
 • Förening
  Namn
  BRF Köpingbaden 1
  Allmänt om föreningen
  Endast ett stenkast från havet vid en av Ölands vackraste sandstränder finns vårt högklassiga boende för permanent- eller fritidsboende, uppfört 2017 & 2018. Föreningen består av två huskroppar, i tre plan med hiss, och omfattar totalt 29 exklusiva och välplanerade lägenheter. Atmosfären präglas av en genuin och rustik öländsk känsla. Stora fönsterpartier bjuder inte bara på härligt ljusinsläpp, utan också på fantastiska vyer över havet och solnedgången i väster. Samtliga lägenheter har rymliga uteplatser i form av markterrass, balkong eller takterrass med mellan 11 och 53 kvm i bästa solläge. I anslutning till husen finns ett privat poolområde med uppvärmd pool samt grillplats. Den barnvänliga stranden sträcker sig över en kilometer med finkornig sand och långgrunt badvatten med mjuk sandbotten. I anslutning till husen ligger den klassiska Sinusrestaurangen och den praktfulla piren som leder ut till djupare vatten i Kalmarsund.
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Parkering
  Det ingår en parkeringsplats per lägenhet. Laddstationer finns, se sparat dokument.
  Gemensamhetsutrymmen
  Förråd Pool som är öppen 1/6 - 15/9
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Ej angivet
  Information om månadsavgift
  I månadsavgiften ingår vatten och parkeringsplats. El för uppvärmning samt hushållsel ingår ej i månadsavgiften. Denna mäts och debiteras separat för varje lägenhet och varierar med nyttjandegrad och levnadsvanor, beräknad energianvändning är 55 kWh per kvm och år.
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  1104
  Boarea
  61.0 kvm
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
  Avgift
  4 764 kr/mån Värme, varmvatten och hushållsel debiteras vid sidan om. Avgiften höjdes senast okt -23. Inga planerade höjningar f.n. för 2024.
  Andel av årsavgift
  3,3907727%
  Total driftskostnad
  640 kr/mån
  El
  600 kr/mån
  Elförbrukning
  0 kWh
  Försäkring
  40 kr/mån
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftkostnaderna är uppskattade och baserade på nyttjande under säsongsperiod.
 • Tomt
 • Balkong & parkering

  Parkering

  Det ingår en parkeringsplats per lägenhet.
 • Rättigheter & Belastningar
 • Övrigt
  Tillträde kan ske enligt överenskommelse, föreningen behöver ca en månad för att bevilja medlemskapet. Inventarier kan övertas vid intresse.
 • Närområde

  Allmänt om området

  Köpingsvik är känd för sin långgrunda och fina sandstrand och är ett populärt semestermål med campingplatser och restauranger. Redan under vikingatiden var Köpingsvik en viktig handelsplats tack vare sitt strategiska läge. På väg in i Köpingsvik ligger Köpings Klint, landborgskanten med flera kända gravfält uppe på klinten. Här njuter man av en bedårande utsikt över Köpingsvik och ett blått Kalmarsund. Klinten består av alvarmark med en rik flora av blommor, mossor och svampar som samsas med kor på bete. Via cykel tar man sig enkelt en tur på den fina cykelvägen direkt till Borgholm om besök i affärer och restauranger lockar. Annars kan man med fördel stanna i Köpingsvik och fika på konditoriet, njuta av deras läckra bakverk och smörgåsar eller besöka Klinta Bykrog och avnjuta deras berömda pizzor.

  Kommunikation

  Bussar med KLT går flera gånger dagligen mellan Köpingsvik - Borgholm och Kalmar. Direktbuss till och från Stockholm erbjuder Silverlinjen med minst en avgång per dag. Tåg finns i Kalmar och enkelt byte från KLTs bussar. Den närmsta flygplatsen är Kalmar Öland Airport i Kalmar. Reser man med eget flygplan kan Öland erbjuda tre flygfält passande mindre flygplan.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver bostaden. Uppgifterna kommer från säljaren, föreningen och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Säljaren uppmanar därför att noga undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig. Glöm inte att även ta med föreningen i din undersökning (t.ex. genom att gå igenom årsredovisning och stadgar), då dess ekonomi berör dig som köpare.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt överlåtelseavtal har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm. enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Fritidsbostadsrätt
  • Rum
   3 rok
  • Boarea
   61.0 kvm
  • Pris
   2 895 000 kr
  • Adress
   Sinusgatan 13
  • Våning
   2 av 3
  • Hiss
   Ja
  • Avgift
   4 764 kr/mån
  • Byggår
   2017/2018
Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Vi sparar din anmälan, det kan ibland ta ett litet tag så vi ber om ditt tålamod. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Kontakta oss idag så hör vi av oss!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.