Köpingevägen 31 - Lgh 02

Köpingsvik

Brf Köpingsviks Strand - exklusiv bostadsrätt vid stranden!

Strandnära läge - Nu finns möjligheten att köpa en av de tolv bostadsrätterna som håller på att byggas vid havssidan i Köpingsvik!

Accepterat pris 3 240 000 kr

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypBostadsrättslägenhet
 • UpplåtelseformBostadsrätt
 • Boarea77.5 kvm
 • Kommentar areakällaBoarea inkl. orangeri
 • AdressKöpingevägen 31 - Lgh 02
 • PostortKöpingsvik
 • OmrådeKöpingsvik
 • accepterat pris3.240.000 :-
 • Avgift3.488 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Drömmer du om ett strandnära boende på Öland?

  Nu har ni möjlighet att köpa en av de tolv exklusiva bostadsrätterna som håller på att uppföras vid havssidan i Köpingsvik, bara 180 meter från stranden.

  Här erbjuds fantastisk havsutsikt och magiska solnedgångar där solen försvinner ner i havet. Brf Köpingsviks strand är under byggnation och lägenheterna skall stå klara till april 2023.

  Lägenhet nr 2 som vi nu salubjuder ligger i markplan och är om 3 rum och kök samt med ett härligt, vinterbonat orangeri och fin uteplats.

  Stort gemensamt soldäck med swimup/jacuzzipool och till lägenheten hör ett förråd.

  Ett bekvämt och exklusivt permanent- eller fritidsboende med hög standard där man har gång och cykelavstånd till det mesta. I Köpingsvik finns förutom den härliga stranden, året runt öppen ICA-affär och på sommaren restauranger, pub, konditori och flera affärer och restauranger. Till pulsen i Borgholm med brett utbud av affärer, service och nöjen är det bara 4 km (fin cykelväg).

 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Bredband
  Fiber finns. Bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang för bredband/tv/telefoni.
  Boarea
  77.5 kvm

  Rum

  Här kommer du kunna låsa upp dörren och vara första personen som bor i bostaden. Du kommer vara den första som möblerar upp vardagsrummet och njuter av ditt egna orangeri! Välkomnade hall med gott om plats och garderober för förvaring. Ljusa 3-stavs ekparkettgolv, fönsterbänkar i kalksten, vita väggar och tak är genomgående för hela bostadsrätten med undantag av hallen där det ligger klinker på golvet. Från hallen når du bostadsrättens privata del med sovrum och badrum innan du kommer in till sällskapsytorna med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, uteplats och vinterbonat orangeri. Här kommer du trivas året runt! VARDAGSRUM Stort och rymligt vardagsrum med öppna sällskapsytor. Här kan du möblera med stor soffa samt matbord. Du har skjutdörrar ut till ditt egna vinterbonade orangeri, vilket kopplar ihop en känsla mellan inne och ute, och med fördel att kunna göra ditt vardagsrum större. Härligt ljust och med ett bra ljusflöde genom rummet med utgång till uteplats. KÖK Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum, orangeri och uteplats. Här har man valt att installera ett modernt och stilrent vitt kök från Ballingslöv (lucka Solid), svarta köksbänkar och med vitvaror från Bosch. ORANGERI Här skapar du din egna lilla oas med grönska, avkoppling och havsutsikt! Vinterbonat för att kunna nyttjas året om. UTEPLATS/BALKONG Uteplats/balkong med havsutsikt. HALL Klinkergolv. Garderober från Ballingslöv (lucka Solid). BADRUM Helkaklat badrum utrustat med dusch, WC, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Spegel med inbyggd lampa. Spotlights i tak. Grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggar. SOVRUM Sovrum med plats för dubbelsäng och möjlighet att sätta in garderober. SOVRUM Sovrum med plats för säng och möjlighet att sätta in garderober. KLÄDKAMMARE Med bra förvaring i anslutning till badrum och sovrum.

  Ventilation

  Bergvärme med fri kyla . Kyld tilluft där kylan går igång när frånluften är varmare än exempelvis 23 grader. Golvvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation.

  Förråd

  Lägenheten har ett kallförråd i separat byggand.

  Övriga utrymmen i föreningen

  Föreningen har en gästlägenhet i separat byggnad som bostadsinnehavaren kan hyra till en kostnad åt sina gäster. Kalkylerad intäkt till föreningen 60.000 kr per år, vilket är lågt satt för orten.
  På de tolv lägenheterna i Brf Köpingsviks Strand har det tecknats förhandsavtal mellan bostadsrättsföreningen Brf Köpingsviks Strand och de blivande köparna till bostadsrätterna så även på denna lägenhet. Förhandsbokaren i detta fall vill dock ej gå vidare i processen och vi har då fått i uppdrag att hitta ny köpare till denna fina lägenhet. Ny köpare kommer då att teckna nytt förhandsavtal med Brf Köpingsviks Strand och vid detta tillfälle erlägges 5% av priset i handpenning och resterande när tillträde/inflyttning blir i april 2023.
 • Övrigt
  Tillvalen i lägenheten som kan göras är följande: - Färg på köksluckor. Visningskök på Beijers Kalmar finns - Färg på bänkskivor - Färg stänkskydd över bänkskivan - Färg badrumsskåp - Färg kakel och klinker i badrum - Färg klinker i hallen - Parkettgolv Tillval sker med exploatören som är företaget Något Bra AB, ej med byggföretaget. Uthyrning i andra hand är tillåtet i föreningen. Förmånlig finansiering av köpet kan ske via Handelsbanken, Borgholm.
 • Byggnad
  Byggnadsår
  2022-2023
  Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft
 • Förening
  Namn
  Brf Köpingsviks strand
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Parkering
  Till varje bostadsrätt hör en parkeringsplats som hyrs årsvis
  Juridisk person
  Ej angiven
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Ej angivet
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  Lgh 02 - B102
  Boarea
  77.5 kvm
  Kommentar areakälla
  Boarea inkl. orangeri
  Avgift
  3 488 kr/mån
  Andel i föreningen
  9,022%
  Elförbrukning
  0 kWh
 • Tomt
 • Rättigheter & Belastningar
 • Övrigt

  På de tolv lägenheterna i Brf Köpingsviks Strand har det tecknats förhandsavtal mellan bostadsrättsföreningen Brf Köpingsviks Strand och de blivande köparna till bostadsrätterna så även på denna lägenhet. Förhandsbokaren i detta fall vill dock ej gå vidare i processen och vi har då fått i uppdrag att hitta ny köpare till denna fina lägenhet. Ny köpare kommer då att teckna nytt förhandsavtal med Brf Köpingsviks Strand och vid detta tillfälle erlägges 5% av priset i handpenning och resterande när tillträde/inflyttning blir i april 2023.

 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver bostaden. Uppgifterna kommer från säljaren, föreningen och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Säljaren uppmanar därför att noga undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig. Glöm inte att även ta med föreningen i din undersökning (t.ex. genom att gå igenom årsredovisning och stadgar), då dess ekonomi berör dig som köpare.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt överlåtelseavtal har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm. enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Bostadsrättslägenhet
  • Rum
   3 rok
  • Boarea
   77.5 kvm
  • Pris
   3 240 000 kr
  • Adress
   Köpingevägen 31 - Lgh 02
  • Våning
   1 av 2
  • Avgift
   3 488 kr/mån
  • Byggår
   2022-2023
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.