Köpingev. 25 Fåk 9

Köpingsvik

Bekymmersfritt och härligt semesterboende vid stranden i Köpingsvik! Missa inte detta!

Lägenhet invid stranden i Köpingsvik, bekvämt boende med hörnläge, stor uteplats och badrum. Underbart läge med nära till bla. restauranger & butiker

Utgångspris 995 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypFritidsbostadsrätt
 • UpplåtelseformBostadsrätt
 • Boarea20.2 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
 • AdressKöpingev. 25 Fåk 9
 • PostortKöpingsvik
 • OmrådeKöpingsvik
 • utgångspris995.000 :-
 • Avgift2.318 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Här erbjuder vi ett bekvämt fritidsboende invid en av Ölands bästa stränder i Köpingsvik. Lägenheten är renoverad och välplanerad, den består av ett stort rum med plats för både säng, soffgrupp och köket. Här inreder man förslagsvis med våningssäng, bäddsoffa eller liknande. I lägenheten finns även ett badrum samt ett stort och fint trädäck i vinkel kring lägenheten, här finns plats för sittgrupp och grill för härliga stunder. Lägenheten har blivit renoverad med snyggt golv och ljusa väggar, här finns även möjlighet att med tyg gränsa av sovplatserna. Köket är välplanerat och utrustat med det man behöver. Här skapar du ditt egna semesterparadis med små medel. När du själv inte nyttjar lägenheten är uthyrning ett bra sätt att finansiera sitt fritidsboende. Under högsäsong brukar beläggningen vara god.

  Här bor ni nära till allt i Köpingsvik som erbjuder ett stort utbud av sommarbutiker, restauranger, affär och en av Ölands finaste sandstränder. Till Borgholm är det ca 5 km.

  I bostadsrättsföreningen finns 94 bostadsrätter i varierande storlekar mellan 9 och 38 kvm. Lägenheterna ligger i olika byggnader kringbyggda på fastighetens nedre del och bara ett stenkast från havet. Kusten vid Köpingsvik är underbar och tillhör en av Ölands allra bästa sandstränder. Här njuter ni av härliga bad, lång fin sandstrand och underbara solnedgångar!

 • Byggnad
 • Förening
  Typ
  Oäkta bostadsrättsförening
  Marken ägs av
  Ej angivet
  Delat ägarskap
  Ej angivet
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  Fåk 9
  Boarea
  20.2 kvm
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
  Avgift
  2 318 kr/mån inkl. el och vatten
  Andel i föreningen
  1,32%
  Andel av årsavgift
  1,23%
  Total driftskostnad
  25 kr/mån
  Elförbrukning
  0 kWh
  Försäkring
  25 kr/mån
 • Tomt
 • Uteplats
  Stort trädäck i vinkel

  Parkering

  Finns i området, ej fasta platser.
 • Rättigheter & Belastningar
 • Övrigt

  Viktig information att ta del av.

  Möjlighet finns att hyra ut sin lägenhet genom egen försorg.

  Frysen ingår vid försäljningen.

  Lägenheten är en sk fritidslägenhet, vilket betyder att lägenheten är avsedd att endast nyttjas periodvis, föreningen godkänner inte permanentboende.

  Föreningen har en egen hemsida där löpande information läggs upp om vad som händer i föreningen och på området (www.solhyddan.se).

  Köparen förbinder sig att följa de ordningsregler som finns.

  Tvättstuga finns i servicebyggnad. Föreningen svarar för utvändig skötsel och underhåll av mark och byggnader. Invändigt underhåll samt underhåll av altan svarar bostadsrättsägaren för.

  Budgivning: Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Köparens undersökningsplikt: Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren.

  Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.

 • Närområde

  Allmänt om området

  Köpingsvik är känd för sin långgrunda och fina sandstrand och är ett populärt semestermål med campingplatser och restauranger. Redan under vikingatiden var Köpingsvik en viktig handelsplats tack vare sitt strategiska läge. På väg in i Köpingsvik ligger Köpings Klint, landborgskanten med flera kända gravfält uppe på klinten. Här njuter man av en bedårande utsikt över Köpingsvik och ett blått Kalmarsund. Klinten består av alvarmark med en rik flora av blommor, mossor och svampar som samsas med kor på bete. Via cykel tar man sig enkelt en tur på den fina cykelvägen direkt till Borgholm om besök i affärer och restauranger lockar. Annars kan man med fördel stanna i Köpingsvik och fika på konditoriet, njuta av deras läckra bakverk och smörgåsar eller besöka Klinta Bykrog och avnjuta deras berömda pizzor.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver bostaden. Uppgifterna kommer från säljaren, föreningen och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Säljaren uppmanar därför att noga undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig. Glöm inte att även ta med föreningen i din undersökning (t.ex. genom att gå igenom årsredovisning och stadgar), då dess ekonomi berör dig som köpare.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt överlåtelseavtal har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm. enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Fritidsbostadsrätt
  • Rum
   1 rok
  • Boarea
   20.2 kvm
  • Pris
   995 000 kr
  • Adress
   Köpingev. 25 Fåk 9
  • Avgift
   2 318 kr/mån
  • Tillträde
   Omgående, enligt överenskommelse
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.