Kesnäs fiskarvägen 1, Stuga 24

Kesnäs

Lättskött boende med riktigt bra läge!

Här har ni ett bekymmersfritt fritidsboende med bra läge nära bad vid härlig sandstrand, fin natur och allt som Löttorps camping har att erbjuda!

Utgångspris 550 000 kr

Emma Maurin

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 085
 • E-post emma@olandsmaklaren.se

Visningar

 • Söndag 4/6 Kontakta mäklaren för visning

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypBostadsrättsfritidshus
 • UpplåtelseformBostadsrätt
 • Boarea15.0 kvm
 • AreakällaAreauppgifter enligt säljaren
 • AdressKesnäs fiskarvägen 1, Stuga 24
 • PostortLÖTTORP
 • OmrådeKesnäs
 • utgångspris550.000 :-
 • Avgift1.109 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Välkommen till Stuga 24 på First Camp Löttorp. Här har du ett bekymmerslöst och lättskött boende ca 700 meter från bad vid en av Ölands populära sandstränder! Du har även härlig natur omgärdande campingen, restaurang, butik, pool och lekplats i området. Här har du allt du behöver på promenadavstånd och ett bra utgångsläge på norra Öland för utflyktsmål! När du själv inte har möjlighet att nyttja stugan så är uthyrnings-möjligheterna goda!

 • Allmän beskrivning

  Stugan är på 15 kvadratmeter med ett stort rum i öppen planlösning över kök och sovplatser. Genomgående är ett ljust golv samt vita väggar och tak för en öppen och ljus känsla. Här har ni ett kök som är utrustat med det som behövs såsom ugn med spishäll, micro samt kyl med frys. I den andra delen av rummet är det möblerat med två våningssängar och ett matbord för fyra personer. Bakom köks-delen har du ett helkaklat badrum med klinker på väggarna, glasväggar till duschplatsen samt toalett och handfat. Rymlig uteplats under tak som bidrar till en större umgängesyta. Vidbyggt till stugan har du ett förråd på ca 3 kvm. Förrådet kan även göras om till boyta för att göra stugan större med ytterligare ett rum.

 • Byggnad
 • Förening
  Namn
  Brf Löttorps village 1
  Allmänt om föreningen
  Brf Löttorps village 1 är en bostadsrättsförening inom campingområdet för First Camp Löttorp. Föreningen äger fastigheten Södra Munketorp 1:46 och på föreningens mark står det 40 stugor i olika storlekar från 13 kvm till 40 kvm. Observera att föreningen inte äger campingen utan en separat fastighet inom campingens område. Som medlem i föreningen och ägare av en stuga kan du välja att antingen nyttja den helt själv under sommarperioden. Alternativt låter du hyra ut den via First camp och på så sätt kan du få ni pengar till att finansiera ditt boende. Föreningen har tecknat ett centralt avtal med First Camp vilket innebär att all uthyrning måste ske via dem. First Camp tar 50 % av hyresintäkten som en administrationskostnad.
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Typ
  Oäkta bostadsrättsförening
  Juridisk person
  Ej angiven
  Marken ägs av
  Ej angivet
  Delat ägarskap
  Ej angivet
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  Stuga 24
  Boarea
  15.0 kvm
  Areakälla
  Areauppgifter enligt säljaren
  Avgift
  1 109 kr/mån
  Andel i föreningen
  1,6%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  2 718 kr
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  kontrollerat jan 2023
  Total driftskostnad
  275 kr/mån
  El
  190 kr/mån
  Elförbrukning
  0 kWh
  Försäkring
  85 kr/mån
  Kommentar
  Prel. el är f.n. 2.255 kr/år.
 • Tomt
 • Rättigheter & Belastningar
 • Övrigt
  Viktig information att ta del av. Möjlighet finns att hyra ut sin lägenhet genom campingen, se länk. Inventarier ingår vid försäljningen. Ytterligare städning utförs ej av säljaren. Lägenheten är en sk fritidslägenhet, vilket betyder att lägenheten är avsedd att endast nyttjas periodvis, föreningen godkänner inte permanentboende. Köparen förbinder sig att följa de ordningsregler som finns. Tvättstuga finns i servicebyggnad. Föreningen svarar för utvändig skötsel och underhåll av mark och byggnader. Invändigt underhåll samt underhåll av altan svarar bostadsrättsägaren för. Budgivning: Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas. Köparens undersökningsplikt: Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren. Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.
 • Närområde

  Allmänt om området

  5 km norr om Löttorp hittar vi Munketorp med sin blandade vegetation av skog och alvarmark. En bit österut uppenbarar sig Kesnäsudden vid Östersjön med sina strandängar och fina, delvis sällsynta flora. Kesnäsudden är även en bra plats att se sjöfågelsträck. Badar gör man i Kesnäsviken som erbjuder en fin sandstrand.

  Närservice

  First Camp Löttorp med bistro, en liten sommarbutik, padelbanor, äventyrsgolf och cykeluthyrning. Nedanför campingen finns en fin sandstrand med vackra och promenadvänliga strandängar längs med havet. Till norra Ölands centralort Löttorp är det ca 5 km och där finns under sommartid ett stort utbud av affärer, restauranger, systembolag och full service med post och apotek hos Ica samt vårdcentral. Från Byxelkrok, två mil norrut, går under sommaren färja till Oskarshamn. Till Ölands golfklubb är det ca 7 km. Till Borgholm är det ca 4,5 mil. Till Böda Sand ca 1 mil.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver bostaden. Uppgifterna kommer från säljaren, föreningen och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Säljaren uppmanar därför att noga undersöka bostaden före köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig. Glöm inte att även ta med föreningen i din undersökning (t.ex. genom att gå igenom årsredovisning och stadgar), då dess ekonomi berör dig som köpare.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt överlåtelseavtal har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar m.m.

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm. enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Bostadsrättsfritidshus
  • Rum
   1 rok
  • Boarea
   15.0 kvm
  • Pris
   550 000 kr
  • Adress
   Kesnäs fiskarvägen 1, Stuga 24
  • Avgift
   1 109 kr/mån
Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Vi sparar din anmälan, det kan ibland ta ett litet tag så vi ber om ditt tålamod. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.