Golfbyvägen 132 Ekerum

Golfbyvägen 132

Ekerum

Bostadsrättsvilla av högsta klass!

Fräsch bostadsrättsvilla i Ekerums golfby. Stor stensatt altan, vindskyddad altan. Kaklade badrum, utbyggt kök. Täljstenkamin. 4 rok ca 93 kvm. Utbyggt förråd. Ett bekymmersfritt fritidsboende där du kan ägna dig åt att vara ledig, spela golf och njuta av Öland! Komplett utrustat med fräscha möbler.

Utgångspris: 2.795.000:-
Högsta bud: 2.795.000:- Se alla bud 
# Datum Status Bud
1 Fre 12 apr 15:16 Aktiv 2 795 000 kr

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485 - 77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Visningar

 • Kontakta mäklaren för visning

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypBostadsrätt
 • Antal rum4 rum
 • Boarea93 kvm
 • AdressGolfbyvägen 132
 • OmrådeEkerum
 • Utgångspris2.795.000 :-
 • Avgift2.986 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  En av golfbyns finaste och mest påkostade fritidsvillor - allt i toppskick med utbyggt och renoverat ekkök, två kaklade badrum, elegant invändig ståltrappa med eksteg, täljstenskamin i allrum, övre badrum med jacuzzi och takfönster, fina mahogny parkettgolv i hela huset och AC/luftvärmepump. Utbyggt förråd. Fint läge på hörntomt gränsande mot grönområde, stensatt altan med inramande staket och inglasat med skjutbara fönsterpartier, takskyddad pergola för golfbil!

  Komplett utrustat med fräscha möbler och husgeråd - det är bara att flytta in och njuta av den öländska sommaren 2019!

  Ett bekvämt bekymmersfritt fritidsboende där föreningen sköter om allt utvändigt, som skötsel av gräsmattor m.m. och du kan ägna dig åt att vara ledig, spela golf, sola/bada och njuta av Öland.

  Ekerums golfby är en exklusiv anläggning invid Kalmarsund ca 12 km söder om Borgholm. Här finns 36-håls golfbana, restaurang, pizzeria, golfshop, konferenslokaler, pool/relaxavdelning och golfbyn bestående av 172 bostadsrättsvillor.

  Stensatt biluppställningsplats för två bilar.

  Fräscht, påkostat och renoverat med bl.a. eleganta mahogny parkettgolv i båda våningsplanen, nyligen ommålat och omtapetserat. Exklusiv ståltrappa med eksteg.

  Trevlig planlösning med ljus och rymd - bottenvåningen inrymmer härligt allrum med täljstenskamin, synliga takbjälkar och öppet upp i nock, utbyggt fräscht kök från Ballingslöv med släta ekluckor, utrustat med spishäll, fläkt med kåpa, diskmaskin, utdragbara kylskåpslådor. Stort sovrum med 5 garderober, hall med klinkergolv, förrådsrum med tvättmaskin och torktumlare och fräscht helkaklat toalett/duschrum med fönster och utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod och stor spegel. Övervåning med två sovrum, hall och fräscht helkaklat badrum med takfönster, utrustat med bubbelbadkar, tvättställ med kommod och wc.

 • Fakta
  Objektstyp
  Fritidshus
  Lägenhetsnummer

  Ekerum Hus 132

  Adress

  Golfbyvägen 132

  Postnummer
  397 92
  Postort

  Borgholm

  Församling

  Räpplinge-Högsrums församling

  Område

  Ekerum

  Boarea
  Ca ~93.0 m2
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4 rum
  Antal sovrum
  3 rum
  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  Brf Ekerum 1

  Juridisk person
  Nej
  Andelstal

  1,204

  Andelstal avgift

  1,2

  BRF Byggnader
  Övriga utrymmen

  1 lokal

 • Byggnad
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 986 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår vatten/avlopp, sophämtning, försäkring, fastighetsavgift, skötsel av grönområden och yttre skötsel av huset, TV, telefon och bredband(fiber).

  Beskrivning mån.avg.

  Årsavgift som betalas halvårsvis.

  Hushållsel
  3 888 kr/år
  Uppvärmning
  11 652 kr/år
  Summa driftskostnader
  15 540 kr/år
  Personer i hushållet
  2
  Årlig elförbrukning
  6643 kWh/år

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Vägbeskrivning

  Väg 136 ca 12 km söder om Borgholm, tag västerut vid skylt Ekerum. Kör nedför backen och följ vägen tills du kommer till skylt Ekerums golfby. Hus nr 132 är objektet. Visning endast enligt överenskommelse med mäklarfirman.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  Renoveringar:

  Utbyggt och utbytt kök från Ballingslöv 2009. Nya golv av Kährs mahogny 2009. Utbyggt/ombyggt förråd utvändigt 2009. Renovering och kakel i badrum bottenvåning 2008. Renovering och kakel i badrum ovanvåning 2009 med upptagande av takfönster.

  Avgifter: I årsavgiften ingår kommunalt vatten och avlopp, skötsel av grönområden, tillgång till tvättstuga, sophämtning, fastighetsskatt, avsättning till underhållsfond, försäkring av hus och inventarier. Årsavgiften är f.n. 35.832 kr, avgift för kabel-TV och bredband tillkommer med 250 kr/mån. Årsavgift erlägges två gånger per år - en gång för första halvåret på våren och en gång för andra halvåret på hösten.

  Uthyrning: Får ske i egen regi. Beräknad intäkt högsäsong är ca 7 000 - 10 000 kr/vecka. Andrahandsuthyrning får enligt stadgar ske högst 3 månader per kalenderår, i övrigt krävs styrelsens samtycke.

  Budgivning: Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Köparen undersökningsplikt: Köpare av en bostad har en omfattande undersökningsplikt angående bostadens skick och detta gäller även om bostaden besiktigats av säljaren.

  Läs mer om golfbyn på http://www.ekerumsgolfby.se/

  Bostadsrätten säljs inklusive fräscha möbler och husgeråd.

  Golf: Bostadsrättsföreningen har avtal med Ekerums golfklubb. Fastighetsregistret har 3 bostadsrättsspelrätter per hus noterade. Medlemskap i Ekerums golfklubb eller greenfee fordras för spel.

Fakta

 • BostadstypBostadsrätt
 • Antal rum4 rum
 • Boarea93 kvm
 • AdressGolfbyvägen 132
 • OmrådeEkerum
 • Utgångspris2.795.000 :-

Tre skäl att välja Ölandsmäklaren

Erfarenhet

Med över 47 års erfarenhet av bostadsmarknaden på Öland så vet vi vad som fungerar. Välj oss för att få hjälp av mäklare som kan Öland.

Spridning

Bred marknadsföring på nätet och annonser i de stora lokala tidningarna. Dessutom har vi 5 000 följare på Facebook.

Prisvinnande

Våra mäklare har år efter år prisats för att ligga i försäljningstoppen i Borgholms och Mörbylånga kommun. Vi är experter på Öland!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 4, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.