Gåtebo 36

Gåtebo

Byggklar och lummig trädgårdstomt i fin miljö!

Nu har vi nöjet att salubjuda en fin uppvuxen trädgårdstomt i Bredsättra. Kommunalt VoA samt el finns i tomtgräns.

Utgångspris 395 000 kr

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypTomt
 • UpplåtelseformFriköpt
 • AreakällaAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • Tomtarea1965.0 kvm
 • AdressGåtebo 36
 • PostortBredsättra
 • OmrådeGåtebo
 • utgångspris395.000 :-
Läs mer om bostaden

Dokument (klicka för att ladda ned)

Läs mer om tomten

 • Beskrivning

  Funderar ni på att bygga nytt och vill hitta en tomt i en fin bymiljö? Här har vi ett intressant alternativ i byn Bredsättra, beläget på öns östra sida, ca 1 mil från Borgholm och ca 3 mil norr om brofästet. Det är ovanligt att en obebyggd men uppvuxen tomt som denna salubjudes och den bör vara ett mycket trevligt och attraktivt alternativ för er som vill bygga nytt. Idag är tomten som en del av trädgården till grannfastigheten norrut men med egen fastighetsbeteckning och är naturligt avskild från grannen med träd/buskar. Väl skyddad från östra landsvägen genom en frodig syrenhäck och med egen infart genom grind. Tomten består av gräsmatta bevuxen med träd och buskar som tall, björk, krikon, lönn och äppelträd. Tomten ligger ej inom ej byggnadsplanerat område, dock har Borgholms kommun har informerat oss om att det inte finns några hinder för att bebygga den. Kommunalt vatten/ avlopp och el finns i tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer.

  Denna tomt erbjuder en fin möjlighet att skapa ditt eget drömhem i en fridfull bymiljö. Om du vill veta mer eller har frågor är du välkommen att kontakta oss.

  Till Östersjön är det ca 3 km, till Köpingsvik med livsmedelsaffär är det ca 7 km. Till fin badstrand ute på den Kapelludden ca 5 km.

 • Allmänt om Tomten
  Adress
  Gåtebo 36
  Postnummer
  387 95
  Ort
  Bredsättra
  Område
  Gåtebo
  Kommun
  Borgholm
  Tomtarea
  1965.0 kvm
  Enligt
  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
  Vatten & avlopp
  Kommunalt vatten/avlopp finns att ansluta i tomtgräns, anslutningsavgift f.n. är 176.263 kr. El finns att ansluta i tomtgräns, anslutningsavgift f.n. är 44.375 kr.
  Tomttyp
  Tomt
  Övrigt
  Gräsmatta med uppvuxna träd och buskar.
  Byggrätt
  Enligt uppgift från Borgholms kommun i oktober 2023 finns det ej några hinder för att bebygga tomten.
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Elförbrukning:
  0 kWh
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringsvärde
  166 000 kr
 • Tomt
 • Rättigheter & Belastningar

  Planbestämmelser

  Utomplansbestämmelser
 • Övrigt
  För information om byggnation vänligen kontakt Borgholms kommun. Vid nybyggnation blir ni befriad från fastighetsavgift/skatt i 15 år
 • Närområde

  Allmänt om området

  Gåtebo ligger strax söder om kyrkan i Bredsättra och ca 1 mil öster om Borgholm. Att bo och vistas i Bredsättras varierande natur är som balsam för kropp och själ med ett stort utbud av naturupplevelser. Allt finns här, bearbetat av väder och vind och människors och djurens arbete. Här finns natursköna Kapelludden med sina sjöbodar och en fantastisk utsikt över Östersjön, Sankta Birgittas kapell och det monumentala korset i kalksten. Området runt Kapelludden är också känt för sitt rika fågelliv inte minst som sträck- och rastlokal under vår och höst. Vill du bada så finns Mellösabadet med fin sandstrand intill Östersjön ca 4 km från Bredsättra.
 • Viktig info till köpare

  Fastighetsmäklaren

  Din fastighetsmäklare är med genom hela affären som en opartisk mellanman och ska tillvarata både köparens och säljarens intressen, och ge råd till både spekulanter och säljare. Så tveka inte att ställa dina frågor.

  Intresserad av detta objekt?

  Är du intresserad av att gå vidare ‐ meddela mäklaren ditt intresse så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara förberedd med lånelöfte från bank och ev. värdering av din nuvarande bostad.

  Objektsbeskrivning

  Mäklaren ska upprätta en objektsbeskrivning som beskriver fastigheten. Uppgifterna kommer från säljaren och myndighetsregister, och kontrolleras normalt sett inte av mäklaren.

  Budgivning

  Om det finns flera intressenter tillämpas normalt budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc.

  Det finns ingen lag som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över buden. Budgivningslistan lämnas även till köparen, med namn och kontaktuppgifter till budgivarna. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud). Vi erbjuder identifierad budgivning via BankID.

  Undersökningsplikt

  Köparen har en mycket omfattande undersökningsplikt. Detta innefattar att köparen efter köpet inte kan göra fel gällande som borde upptäckts vid en noggrann undersökning. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Kontraktsskrivning

  Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Tänk på att anbud eller muntliga avtal inte är bindande. Ett bindande köp föreligger först sedan ett skriftligt köpekontrakt har undertecknats och utväxlats. Därför brukar det ligga i alla parters intresse att skriva avtal så snart som möjligt.

  Handpenning

  Mäklaren ska verka för att köparen betalar en handpenning (i regel 10 %) som vanligtvis deponeras på ett särskilt klientmedelskonto. Detta sker då det finns s.k. svävarvillkor.

  Tillträde

  På tillträdesdagen träffas parterna vanligtvis hos mäklaren där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en likvidavräkning där det framgår vad som betalats och vad som återstår att betala. Mäklaren överlämnar även en journal över förmedlingen.

  Lagfart och pantbrev

  På en fastighet är det pantbrev som man intecknar vid lån. Finns det redan pantbrev på minst det belopp du önskar belåna så behöver du inte ta ut fler pantbrev. Annars måste du ta ut nya pantbrev, vilket är förenat med en avgift. Tänk på att du som köpare även får en kostnad för lagfart (d.v.s. då du registreras som ägare till fastigheten).

  Personuppgifter

  Som visningskund och ev. budgivare eller köpare så hanterar mäklarföretaget dina personuppgifter (t.ex. namn och telefonnummer) för att kunna ge dig service, men även för att uppfylla andra regler, t.ex. budförteckning mm enl. fastighetsmäklarlagen. Uppgifterna hanteras i enlighet med aktuell lagstiftning (GDPR). För vidare information avseende hur dina personuppgifter behandlas kontakta din fastighetsmäklare.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Tomt
  • Tomtarea
   1965.0 kvm
  • Tomttyp
   Tomt
  • Övrigt
   Gräsmatta med uppvuxna träd och buskar.
  • Pris
   395 000 kr
  • Adress
   Gåtebo 36
  • Upplåtelseform
   Friköpt
  • Fastighet
   Gåtebo 3:10
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Kontakta oss idag så hör vi av oss!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.