Fabriksvägen 5

Borgholm

Verkstad/lokaler/butik om 980 kvm!

Industribyggnad om 980 kvm fördelat på 4 lokaler. Stor friköpt tomt om 2214 kvm i Rosenfors Industriområde.

Utgångspris 3 975 000 kr

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485-77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypIndustrifastighet
 • Upplåtelseform
 • AreakällaAreauppgifter enligt taxeringsinformationen
 • AdressFabriksvägen 5
 • PostortBorgholm
 • OmrådeBorgholm
 • 3.975.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Industribyggnad om 980 kvm fördelat på 4 lokaler om 560, 180, 180 och 60 kvm. Byggd 1986 med betongplatta, isolerad stålstomme, utvändigt beklädd med aluminiumplåt, invändigt med galvaniserad plåt, isolerat tak med utvändigt beklädd med lackerad plåt och invändigt med galvaniserad plåt. Stor tomt om 2214 kvm i Rosenfors Industriområde invid Jonssons Trä/Bolist.

  Rosenfors Industriområde ligger öster om väg 136 ca 1 km innan Borgholms centrum. Hyresintäkter om 21573kr per månad i kallhyra. Alla lokaler är idag uthyrda (låg hyresnivå). Hyresavtal överföres på ny ägare. Tillträde kan ske omgående.

 • Byggnader

  Beskrivning

  Industribyggnad om 985 kvm fördelat på 4 lokaler om 560, 180, 180 och 60 kvm. Byggd 1986 med betongplatta, isolerad stålstomme, utvändigt beklädd med aluminiumplåt, invändigt med galvaniserad plåt, isolerat tak med utvändigt beklädd med lackerad plåt och invändigt med galvaniserad plåt. Stor tomt om 2214 kvm i Rosenfors Industriområde invid Jonssons Trä/Bolist.

  Energideklaration
  Ej utförd
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Fabriksvägen 5
  Postnummer
  38736
  Ort
  Borgholm
  Område
  Borgholm
  Kommun
  Borgholm
  Total Driftskostnad
  7 480 kr/år
  Elförbrukning
  0 kWh
  Försäkring
  7 480 kr/år
  Summa pantbrev
  2 220 000 kr
 • Tomt
  Tomtyta
  2214.0 kvm
 • Rättigheter & Belastningar

  Planbestämmelser

  Stadsplan
 • Övrigt
  Budgivning: Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas. Fastighetsmäklarens roll är som förmedlare mellan säljare och köpare. Det är säljaren som bestämmer när hon eller han skall sälja, på vilka villkor och till vilket pris. Säljarens upplysningsplikt Som säljare har man en upplysningsplikt mot köparen om de fel och brister man känner eller borde känna till. Som säljare kan man bli skadeståndsskyldig mot köparen om man underlåter att upplysa köparen om de fel och brister i fastigheten man känt till eller borde känt till. Säljaren ansvarar för dolda fel (fel som köparen ej kunnat upptäcka vid köpet) i 10 år. Köparens undersökningsplikt: Köpare har en omfattande undersökningsplikt angående fastighetens skick och detta gäller även om fastigheten besiktigats av säljaren. Köparen uppmanas att undersöka fastigheten. Köparen kan inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som köparen borde upptäckt vid en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen bör undersöka fastigheten innan köp och/eller gå igenom fastighetens skick ihop med besiktningsman. Köparens undersökningsplikt omfattar hela fastigheten som mark, byggnader, el, vatten, avlopp, eldstad, skorsten m.m. Köparen har kvar sin undersökningsplikt även om säljaren besiktigat fastigheten. Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m. Ytterligare städning eller tömning av byggnad och tomt utföres ej. Hyresavtal övertages vid tillträdet av ny ägare. Energideklaration: För industrianläggningar och verkstäder gäller undantaget för byggnader där den huvudsakliga verksamheten är tillverkning eller en verkstad. I de fall det finns byggnader med annan huvudsaklig verksamhet omfattas de inte av detta undantag och ska därför energideklareras. Industrianläggningar och verkstäder liksom kontor och uppvärmda lager som används enbart i den egna verksamheten är också undantagna från att energideklareras.
 • Närområde

  Allmänt om området

  Borgholm är Ölands enda stad och fick sina stadsrättigheter år 1816. Redan under 1800-talet började de första sommargästerna komma till Borgholm via båt från Stockholm. Idag är Borgholm en välbesökt sommarstad med många sevärdheter som lockar. Borgholms Slott med anor från 1100-talet är ett av de populära målen när guidad rundtur av kastellanen fångar besökarnas intresse eller när en folkkär artist uppträder på kvällen. Storgatan är gågata under sommaren där man lugnt kan flanera och titta i affärer eller besöka någon av restaurangerna. Om man strosar vidare ner till hamnen så är det under högsäsong fullbelagt med båtar av olika storlek, segelbåtar som motorbåtar, svenska som utländska. På kvällen är det ljuvligt att besöka någon av restaurangerna vid hamnen och njuta av något gott samtidigt som solen sakta sänker sig över Kalmarsund. Badar gör man vid Sjöstugans badplats eller så fortsätter man på den fina cykelvägen till Köpingsvik.

  Fakta

  • Bostadstyp
   Industrifastighet
  • Pris
   3 975 000 kr utgångspris
  • Adress
   Fabriksvägen 5
  • Fastighet
   Plogen 1
Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Vill du att vi värderar din nuvarande bostad?

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 13, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.