Sandvägen 5 Löttorp

Sandvägen 5

Löttorp

Löttorp - Lugnt och fint läge!

Enplansvilla med gott om plats för familjen med 4 sovrum, vardagsrum och kök. Braskamin. Stort uterum. Garage, gäststuga och förråd. Besiktigat.

Utgångspris: 1.195.000:-

Anders Törnqvist

Ansvarig fastighetsmäklare

 • Telefon 0485 - 77 010
 • E-post anders@olandsmaklaren.se

Dela via sociala medier

Fakta

 • BostadstypVilla
 • AdressSandvägen 5
 • OmrådeLöttorp
 • Utgångspris1.195.000 :-
Läs mer om bostaden

Läs mer om bostaden

 • Beskrivning

  Enplansvilla med gott om plats för familjen med 4 sovrum, vardagsrum och kök. Braskamin. Stort uterum. Garage/förråd, gäststuga och förrådslänga. Visst renoverings/uppfräschningsbehov finns. Lugnt och barnvänligt läge med gångavstånd till affärer, skola och service.

  Löttorp är centralorten på norra Öland och erbjuder livsmedelsaffär, affärer, bank, post, dagis, skola t.o.m. årskurs 9 och populärt inomhusbad. På nära håll finns ypperliga badstränder vid Sandbybadet ca 3 km på östra sidan och Byrums Sandvik ca 9 km på västra sidan. Spelar du golf finns tre golfbanor inom en radie av 10 km.

  Fastigheten är besiktigad - besiktningsprotokoll finns.

  Rumsbeskrivning.

  Entré/tvättstuga med vitt laminatgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak. Stora skjutpartier avgränsar tvättavdelningen från entrén. Bakom skjutdörrar finns tvättmaskin och torktumlare från 2015, VVB från 1980, elcentral samt hatthylla.

  Kök med vitt laminatgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak. Vit skåpsinredning från 1980. Utrustat med elspis och diskmaskin från 2010, äldre fläkt samt kyl/frys från 2015. Öppet mot vardagsrum ger ljus och rymd.

  Vardagsrum med vitt laminatgolv, vitmålade väggar och tak. Braskamin och dörr till uterum.

  Hall med vitt laminatgolv, ljus tapet på väggar (2017) och vitmålat tak. Luftvärmepump från 2010. Klädkammare med lucka ner i grund.

  Sovrum 1 med laminatgolv, rosa/vit tapet på väggar (2017) och vitmålat tak. Fem garderober med spegelskjutdörrar.

  Sovrum 2 med laminatgolv, blommig grön tapet på väggar (2017) och vitmålat tak. Två garderober. Utgång till tomten.

  Sovrum 3 med laminatgolv, vit tapet med färgglad fondtapet på en vägg (2017) och vitmålat tak.

  Sovrum 4 (f.d. hall som idag nyttjas som sovrum, ytterdörr finns kvar) med laminatgolv, vitmålad väv på väggar och vitmålat tak.

  Toalettrum med laminatgolv, vitmålad väv på väggar och vitmålat tak. Utrustat med wc och tvättställ

  Badrum med plastmatta på golv, vitmålad spårad skiva på väggar och vitmålat tak. Utrustat med bubbelbadkar/dusch, tvättställ och wc.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Skriketorp 1:22

  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress

  Sandvägen 5

  Postnummer
  387 72
  Postort

  Löttorp

  Församling

  Nordölands Församling

  Område

  Löttorp

 • Byggnad
 • Kostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Vägbeskrivning

  Väg 136 ca 4 mil norr om Borgholm, tag av mot Löttorp i rondellen vid Högby kyrka. Kör ca 700 meter och tag vänster Björkvägen, i T-korsning tag vänster, tag sedan nästa vänster Sandvägen nr 5 . Våra skyltar visar.

 • Allmänt

  Budgivning:

  Ölandsmäklaren AB använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.
  Fastighetsmäklarens roll är som förmedlare mellan säljare och köpare. Det är säljaren som bestämmer när hon eller han skall sälja, på vilka villkor och till vilket pris.

  Säljarens upplysningsplikt Som säljare har man en upplysningsplikt mot köparen om de fel och brister man känner eller borde känna till. Som säljare kan man bli skadeståndsskyldig mot köparen om man underlåter att upplysa köparen om de fel och brister i fastigheten man känt till eller borde känt till. Säljaren ansvarar för dolda fel (fel som köparen ej kunnat upptäcka vid köpet) i 10 år.

  Köparens undersökningsplikt: Köpare har en omfattande undersökningsplikt angående fastighetens skick och detta gäller även om fastigheten besiktigats av säljaren.

  Köparen uppmanas att undersöka fastigheten. Köparen kan inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som köparen borde upptäckt vid en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen bör undersöka fastigheten innan köp och/eller gå igenom fastighetens skick ihop med besiktningsman. Köparens undersökningsplikt omfattar hela fastigheten som mark, byggnader, el, vatten, avlopp, eldstad, skorsten m.m. Köparen har kvar sin undersökningsplikt även om säljaren besiktigat fastigheten.

  Besiktning är utförd, protokoll finns.

  Energideklaration utföres ej då villan f.n. nyttjas som fritidsbostad.

  Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el m.m.

  Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl - ta kontakt med ansvarig mäklare.

Fakta

 • BostadstypVilla
 • AdressSandvägen 5
 • OmrådeLöttorp
 • Utgångspris1.195.000 :-

Tre skäl att välja Ölandsmäklaren

Erfarenhet

Med över 47 års erfarenhet av bostadsmarknaden på Öland så vet vi vad som fungerar. Välj oss för att få hjälp av mäklare som kan Öland.

Spridning

Bred marknadsföring på nätet och annonser i de stora lokala tidningarna. Dessutom har vi 5 000 följare på Facebook.

Prisvinnande

Våra mäklare har år efter år prisats för att ligga i försäljningstoppen i Borgholms och Mörbylånga kommun. Vi är experter på Öland!

Funderar du på att köpa eller sälja?
Skriv in ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.

Våra kontor

 • Borgholm

  Storgatan 18, 387 21, Borgholm

 • Färjestaden

  Ölands Köpstad, 386 31, Färjestaden

 • Sandvik

  Hamngatan 4, 387 70, Löttorp

Ölandsmäklaren AB

Din mäklare på Öland

Familjeföretaget med personlig service, etablerade på Öland sedan 1973.

 • Telefon 0485-77 000
 • E-post info@olandsmaklaren.se

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för visat intresse! Vi återkommer så fort som möjligt.